I’m blue da ba dee da ba daa

12 januari, 2018

I’m blue da ba dee da ba daa

Het is bijna zover! Blue Monday, volgens de Britse psycholoog Cliff Arnall, is dit de meest deprimerende dag van het jaar. Goede voornemens zijn veelal mislukt en daarnaast zijn de dagen nog steeds donker. Ook is de maandag voor veel mensen de eerste dag van de werkweek. Dit jaar valt hij op maandag 15 januari, soms wordt ook wel 22 januari 2018 aangehouden maar deze datum is voor sommigen niet correct aangezien de loonbetaling dan al heeft plaatsgevonden. Iets waar ik zelf heel blij van word en echt naar uit kan kijken. Zelf vind ik de maandag reuze meevallen en vind ik het stiekem juist wel lekker om weer te gaan werken na een lang weekend thuis met een kleine stuiterbal van 3 jaar. Eigenlijk kom ik hier een beetje voor mijn rust maar dat hoeft mijn werkgever natuurlijk niet te weten. Laten we aankomende maandag nu met z’n alle lekker de hele dag dat liedje opzetten van Eiffel 65 met I’m blue da ba dee da ba daa, die blijft zo lekker in je hoofd zitten en hé het is een klassieker die precies bij deze dag past toch?

Depressed? Haha No way!

En dan is hij daar Blue Monday! Om aan het eind,van deze zogeheten “depressiefste dag van het jaar” al die negativiteit lekker achter je te laten kun je jouw huid na je reiniging nog even flink extra nareinigen met de Active Lotion. Deze blauwe lotion, goh hoe toepasselijk, heeft een sterk reinigende werking omdat hij kamfer bevat. Daarnaast werkt de Active Lotion ook licht peelend door de salicylzuur en glycolzuur. Door de lotion op een watje te doen en je huid stevig hiermee te “boenen” haal je alle vuil van je huid af. Weg negativiteit en hallo schoon en zacht huidje. De menthol die je ook vind in de Active Lotion geeft een verfrissend en verkwikkend effect op je huid. Nog even je crème aanbrengen en je kunt heerlijk schoon en fris je bed in.

Sleeping beauty

Het resultaat? Een schone en licht gepeelde huid. Alle viezigheid van deze deprimerende dag is eraf en je kunt fris je bed ingaan en vrolijk dromen om zo de dinsdag vrolijk en met een gladde huid weer op te staan. Heel veel sterkte allemaal voor maandag, maar laat je niet gek maken. Het leven is te kort om niet van iedere dag een feest te maken en dus ook van Blue Monday.

Het bericht I’m blue da ba dee da ba daa verscheen eerst op hannah BLOG.