NIEUW! Handbag Essentials by hannah

7 november, 2016


De moderne mens is actief, regelmatig onderweg of op reis. Dan is het handig om altijd een compacte flacon van je favoriete huidverbeterende product(en) bij je te hebben. Met de vier nieuwe 10ml Handbag Essentials by hannah heb je alles bij de hand om je huid altijd én overal te laten stralen! Je neemt ze makkelijk mee in je handtas, sporttas en je handbagage als je in het vliegtuig stapt. 

De nieuwe Handbag Essentials zijn ontwikkeld met als uitgangspunt: gemakkelijk mee te nemen huidverbeterende producten in een compacte verpakking en met een hoge mate van gebruiksgemak. Als restyling van de voormalige 10ml producten in minitubes, introduceren we met de Handbag Essentials handige, hygiënische 10ml pompflacons van de toppers: 24-hour Skin Balancing, 4YOUth, Juvi Protect en Touch of Silk.


Travel light! 

Zangeres Elize (www.elizemusic.com) is al jaren groot fan van de huidverbeterende producten van hannah. Zij straalt met haar prachtige huid op ieder podium. Omdat Elize veel onderweg is met tournees en regelmatig tussen Amerika en Nederland vliegt, is zij dolenthousiast over de komst van de Handbag Essentials. Zo heeft zij altijd en overal haar favoriete producten in haar tas.  

Bestel nu de nieuwe 10ml Handbag Essentials in de webshop!