Heb jij dat ook wel eens, dat je niet goed in je vel zit en even niet meer weet wat je moet doen om je huid weer in balans te krijgen?

Een gezonde leefwijze vormt de basis voor een gezond lichaam met een stralende huid. Naast de befaamde bindweefselmassage en de hoogwaardige producten geeft hannah voorlichting over de dagelijkse verzorging van je huid in combinatie met voeding en lifestyle.

Puistjes en pukkeltjes ontstaan vaak tijdens de pubertijd doordat er meer talg wordt aangemaakt in de huid. Dit kan onschuldig zijn in de vorm van een klein pukkeltje of heftige acne. Twee dagelijkse reiniging van de huid is essentieel om pukkeltjes en onzuiverheden tegen te gaan.

Om jouw huid goed aan te pakken kun je altijd advies inwinnen bij een hannah huidcoach. Met behulp van de Skin Analyzer zal de huidcoach je huid meten. Op basis van de metingen kan de behandeling worden vormgegeven en kan bepaald worden welke producten het meeste effect zullen hebben op jouw huid. De Clear producten worden vaak ingezet bij jeugdige (probleem)huiden doordat deze ongeparfumeerd zijn, geen conserveermiddelen bevatten en 100% natuurlijk zijn, waardoor de huidconditie zich optimaliseert in haar functie.

Het huidmicrobioom… you are never alone!
Het huidmicrobioom… you are neve...
De gouden tip om met een stralende huid aan het kerstdiner te verschijnen!
De gouden tip om met een stralen...
Help je huid de Halloween door
Help je huid de Halloween door
WOW: Dít product helpt jouw pigmentvlekken sterk te verminderen
WOW: Dít product helpt jouw pigm...
Nieuw! hannah Vanispot
Nieuw! hannah Vanispot
De Grazia-redactie test vier populaire lipverzorgingsproducten
De Grazia-redactie test vier pop...
Roodheid in het gezicht?
Roodheid in het gezicht?
De ideale herfstjas voor je huid
De ideale herfstjas voor je huid
Bloedserieuze huidverbetering
Bloedserieuze huidverbetering
In the spotlight: tips bij pigmentvlekken
In the spotlight: tips bij pigme...