Beleef de hannah Xperience

De doelstelling van de hannah Xperience is om je bewust te maken van je huid en te laten ervaren wat echte huidverbetering is door middel van de hannah technieken en producten. Tijdens de anderhalf uur durende Xperience, word je door de hannah huidcoach getrakteerd op een effectieve behandeling en persoonlijk productadvies met huidverbetering als resultaat!

Iedere behandeling start met een huidmeting!

Iedere hannah Xperience start met een uitgebreide huidanalyse. De hannah huidcoach bekijkt je huid nauwkeurig en maakt een gedegen huidanalyse met behulp van de hannah Skin Analyzer. Hierbij zal de conditie van je huid gemeten worden op vocht- en vetgehalte, pH-waarde en optioneel melanine- en erytheemwaarde (pigment en irritatie). Om de behandeling en het daarbij behorende productadvies zorgvuldig op maat samen te kunnen stellen zijn actuele huidwaardes dus van belang!

De stappen van het hannah systeem

Vervolgens zullen alle stappen van het hannah-systeem worden doorlopen met producten die speciaal voor je huid geselecteerd zijn: reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen. Je wordt met empathie als individu behandeld met huidverbetering als doel. Het gebruik van de hannah producten thuis om deze behandeling te ondersteunen, is een essentieel onderdeel van de hannah Xperience. Ontdek waar hannah voor staat en maak een afspraak voor een Xperience bij een hannah huidcoach bij jou in de buurt!

>> Lees ook: hannah Bindweefselmassage

Hoe ervaren anderen de hannah Xperience?Hét ultieme me-time cadeau: de hannah Xperience
Hét ultieme me-time cadeau: de hannah Xperience
Wat doet een huidcoach?
Wat doet een huidcoach?
hannah Bindweefselmassage
hannah Bindweefselmassage
#10yearchallenge
#10yearchallenge
40 jaar een begrip in ambachtelijke huidverbetering
40 jaar een begrip in ambachtelijke huidverbetering