hannah Xperience

Vele paden zijn reeds bewandeld op weg naar een doeltreffende oplossing voor huidproblemen en zichtbare huidverbetering. Als specialisten met jarenlange praktijkervaring en als pioniers van de revolutionaire bindweefselmassage ontwikkelde hannah een uniek totaalconcept. Door een gedegen huidmeting vooraf, het gebruik van speciaal op de huid afgestemde producten en aanverwante professionele behandelmethodes, bereikt de hannah huidcoach ongekende resultaten!

Beleef de hannah Xperience

De doelstelling van de hannah Xperience is om je bewust te maken van je huid en te laten ervaren wat echte huidverbetering is door middel van de hannah technieken en producten.Tijdens de anderhalf uur durende Xperience, word je door de hannah huidcoach getrakteerd op een effectieve behandeling en persoonlijk productadvies met huidverbetering als resultaat! 

De behandeling start met een uitgebreide huidanalyse. Hierbij zal de conditie van je huid gemeten worden op vocht- en vetgehalte, pH-waarde en optioneel melanine- en erytheemwaarde (pigment en irritatie). Vervolgens zullen alle stappen van het hannah-systeem worden doorlopen met producten die speciaal voor je huid geselecteerd zijn: reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen. Je wordt met empathie als individu behandeld met huidverbetering als doel. Het gebruik van de hannah producten thuis om deze behandeling te ondersteunen, is een essentieel onderdeel van de hannah Xperience.

Ontdek waar hannah voor staat en maak een afspraak voor een Xperience bij een hannah huidcoach bij jou in de buurt!

Hoe ervaren anderen de hannah Xperience?

And C - Summerproof met hannah
And C - Summerproof met hannah
Farmer in style
Farmer in style
Monstyle
Monstyle
Celine Prins
Celine Prins
Azarakhsh Akbari
Azarakhsh Akbari
Irene Lambers
Irene Lambers
BeautyJournaal
BeautyJournaal
Nikkie Tutorials
Nikkie Tutorials
Beautygloss
Beautygloss
Everything Tim
Everything Tim