Rimpel Reductie Therapie

Als gevolg van een ongeluk of operatie, na brandwonden, ontstekingen, kleine wondjes, acne of continue krabben aan de huid kunnen littekens ontstaan. Ook rimpels zijn als het ware littekens van de tijd. Littekens en rimpels hebben gemeen dat het natuurlijke volume van de huid ter plaatse is veranderd. De gepatenteerde hannah Litteken- en Rimpel Reductie Therapie werd ontwikkeld met als doel het terugbrengen van het natuurlijke volume van de huid naar de oorspronkelijke plaats. Dit gebeurt door middel van krachtige, doelgerichte massagetechnieken diep in het onderliggende huidweefsel door een gespecialiseerde hannah huidcoach.

Zowel bij littekens als rimpels is het onderliggende bindweefsel verkleefd en het volume niet optimaal. Door deze therapie toe te passen, wordt er gewerkt op die gebieden waar het huidvolume afneemt, zodat de huid gestimuleerd wordt om dit volume zelf weer te herstellen. Het is een zeer effectieve en doelgerichte massagetherapie bestaande uit drie onderdelen die van zeer intensief naar ontspannend verloopt en voor een optimaal resultaat in huidverbetering zorgt.  Hierdoor zal rimpelvorming sterk verminderd worden en voor een natuurlijk liftend effect en structuurverbetering zorgen evenals het opheffen van blokkades in de regio’s van rimpels.

Wat zijn de resultaten?

Bij littekens is het onderliggende bindweefsel verkleefd en qua volume verplaatst. Door de diepwerkende hannah Litteken- en Rimpel Reductie Therapie toe te passen, wordt het huidvolume verplaatst naar die locaties, waar het oorspronkelijk vandaan kwam. Een verkleefd litteken wordt hierdoor van de onderhuid losgemaakt. Op deze manier worden de littekens aanzienlijk minder zichtbaar. Dit effect is wetenschappelijk bewezen en toont aan dat er een huidverbetering van maar liefst 35 tot zelfs 80% kan plaatsvinden! Het litteken wordt beduidend soepeler en de kleur verbetert. Ook bijkomende hinder zoals jeuk, pijn, roodheid en verdikkingen verminderen aanzienlijk.

Rimpel Reductie Therapie ervaren?

Vind een gespecialiseerde huidcoach bij jou in de buurt door hier je volledige postcode of plaatsnaam in te vullen.

Vind een huidcoach bij jou in de buurt via de salon locator.

hannah Intense Treatment Schoonheidsbehandeling
hannah Intense Treatment Schoonh...
Bindweefselmassage: Hét grootste schoonheidsgeheim van bekend Nederland
Bindweefselmassage: Hét grootste...
Huidadvies op maat
Huidadvies op maat
hannah Bindweefselmassage
hannah Bindweefselmassage
Beautytrend: doe de bindweefselmassage!
Beautytrend: doe de bindweefselm...