“Mannen worden mooier naarmate zij ouder worden” is een bekend gezegde. Als je in de spiegel kijkt, zegt je gezicht wat anders. Je gaat erop uit en neemt de stoere beslissing om cosmetica te gaan gebruiken. Daar sta je dan turend naar het schap ‘mannencosmetica’. Geen idee wat en wanneer je iets moet gebruiken. De charmante verkoopster prijst je graag van alles aan. Op haar advies neem je de potjes mee naar huis en… je doet er vervolgens niets mee…

Als dit herkenbaar is voor je, breng dan eens een bezoek aan de huidcoach. 30% van de klanten van de huidcoach zijn man. Dit is in het verleden ontstaan door de stevige, unieke bindweefselmassage waar een man zich zeker niet voor hoeft te schamen. Ontdek waar hannah voor staat en onderga een Xperience!

De hannah huidcoach zal met de Skin Analyzer het vocht-, vetgehalte en pH-waarde van je huid meten. Tijdens een hannah Xperience gaat de huidcoach je uitleggen waarom je bepaalde producten gebruikt en wanneer.

Cadeautip!

Je staat in de badkamer voor de spiegel en wil één van je huidverbeterende producten gebruiken, maar… je grijpt mis! Herkenbaar? Grote kans dat manlief je product heeft ingepikt. Geweldig dat hij zijn huid serieus neemt en aandacht geeft met de juiste producten, maar liever niet met die van jou. Hoog tijd voor zijn eigen hannah set!


Life After Football
Life After Football
hannah Vanispot review
hannah Vanispot review
De gouden tip om met een stralende huid aan het kerstdiner te verschijnen!
De gouden tip om met een stralen...
Monica van Ee: "Kerst, daar heb je geen tijd voor?"
Monica van Ee: "Kerst, daar heb ...