50 shades of summer glow

22 augustus, 2018

50 shades of summer glow

Sommige mensen zijn in de wieg gelegd voor het perfect aanbrengen van make-up. Zelf behoor ik niet tot deze groep, helaas. Mijn foundation zit altijd overal waar het niet moet zitten, ziet er vlekkerig uit en er de tijd voor nemen om het mooi met sponsjes of kwasten aan te brengen heb ik niet. Of eerlijk gezegd, wil ik geen tijd voor vrij maken. Daarnaast vind ik dat een foundation vaak een soort van pop van me maakt.

Binnen het hannah assortiment hebben wij nu de Touch of Colour. Dit zijdezachte product, met daarin pigmentpoeders verwerkt die naar je huid kleuren, egaliseren je huid waardoor je geen foundation meer nodig hebt! Voor mij de ideale oplossing, want nu kan ik snel combineren met vlekkeloos. Het resultaat is een echte summer glow, maar dan het hele jaar door! Daarnaast zorgt het ook nog eens dat je een gladdere huidstructuur krijgt en dat poppengezicht, is verleden tijd.

Een zijde gevoel
Het zijdezachte gevoel wat kenmerkend is voor alle producten binnen de hannah touch family ontbreekt bij de Touch of Colour natuurlijk ook niet. De ideale mix van siliconenoliën zorgt ervoor dat kleine oneffenheden zoals fijne lijntjes worden opgevuld en dat je huid gematteerd achter blijft. Afpoederen is dus óók al niet meer nodig, je houdt tijd over!

Empower your skin with a touch of colour
Om te laten zien dat de Touch of Colour voor vele huidtinten geschikt is hebben we ervoor gekozen om met vier powervrouwen van verschillende afkomst onze nieuwe telg te promoten. Zangeres Elise van der Horst heeft een Indonesische achtergrond, voormalig Miss Nederland Zoey Ivory heeft deels Antilliaanse roots, presentatrice Olcay Gulsen is van Koerdische komaf en visagist Carla Rep is een typische Nederlandse schone. Door verschillende huidtinten en huidtypes het product te laten testen kunnen we dus wel stellen dat de Touch of Colour geschikt is voor vrijwel elke huidtint. Ik kan in ieder geval weer vlekkeloos over straat en jij dus ook!

Het bericht 50 shades of summer glow verscheen eerst op hannah BLOG.