A new year, a new change

3 januari, 2018

A new year, a new change

De feestdagen zijn weer achter de rug. De kerstboom is de deur uit, nog net niet samen met de ballen en alles wat erin hing. Jeetje, wat een kriem zeg om dat ding weer af te tuigen. En mijn gezicht? Die kan wel een oppepper gebruiken! Nu ik de 30 gepasseerd ben, merk ik dat die zogenaamde kreukels er na zo’n drukke periode steeds iets moeilijker uitgaan. Als ik ’s morgens in de spiegel kijk, lijkt het soms wel of er een heel fietspeloton overheen is gereden. Die rimpels om mijn ogen zijn duidelijk niet alleen meer van het lachen. De drukte van de feestdagen is te zien, dus wat nu?

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Vooral mijn ogen hebben last van de feestdagen gehad. Daarom wordt het tijd om die wat extra aandacht te geven. Dat ga ik deze maand doen met de 4YOUth. De naam zegt het al, ik ga voor een jeugdige uitstraling! De 4YOUth bevat onder andere de werkstof argireline, wat je huid direct ontspanning geeft. Je voelt je huid strak trekken en die rimpels verdwijnen vrijwel direct. Iets dat na die drukke dagen wel een verademing is. Klinkt een beetje als Assepoester, hè? Dat klopt, alleen je hoeft niet voor 12 uur thuis te zijn, want de toevoeging van andere essentiële ingrediënten zorgen ervoor dat ook op de lange termijn je huid ontspant. Het zorgt er voor dat je huid beter vocht kan binden en dat goed beschermd wordt tegen uitdroging. Iets wat helaas sneller gebeurt wanneer je huid ouder wordt.

Het resultaat?

Iedere ochtend en avond na het aanbrengen van de 4YOuth voel ik me dus weer helemaal strak. Mijn huid glanst en ziet er jeugdig uit. Ik heb deze crème ook op mijn buik geprobeerd, maar helaas zijn de blokjes nog niet zichtbaar. Misschien wordt het toch maar eens tijd dat ik wel aan goede voornemens ga doen en voor dat deel de sportschool maar eens op zoek. Voor nu denk ik daar nog even over na… Wie weet in de toekomst. Mijn huid voelt in ieder geval na deze drukke periode ontspannen aan en zit lekker strak in haar velletje!

Het bericht A new year, a new change verscheen eerst op hannah BLOG.