Are you up for some Positivi-T?

27 januari, 2022

Are you up for some Positivi-T?

Naar aanleiding van de oproep in de besloten groep vorige week deel ik graag mijn succesverhaal met jullie!

Zo’n 8 jaar geleden heb ik een cursus voor voedingssupplementen gevolgd met betrekking tot huidverbetering van binnenuit. Erg interessant, maar om diverse redenen paste dit niet bij mij om dit in mijn salon te adviseren en verkopen. Ik vond het erg prijzig, je moet veel pillen slikken en het is lastig om een resultaat te kunnen garanderen. Uiteindelijk was ik wel getriggerd door het idee om, naast onze mooie producten en behandelingen voor huidverbetering, toch iets te kunnen bieden als ondersteuning van binnenuit.

Als puber dronk ik al brandnetelthee voor mijn onzuivere huid. Ik geloof dan ook in de heilzame stoffen van thee en kruiden. Voor mijn salon ben ik op zoek gegaan naar een theelijn die aan zou sluiten bij de verschillende huidcondities, maar ik kon deze niet vinden. Vandaar dat ik uiteindelijk heb besloten om een eigen theelijn te gaan ontwikkelen. De juiste kop thee met de juiste werkstoffen passend bij specifieke huidcondities die ook thuis inzetbaar is als kuur!

De eerste lockdown in 2020 was een prima moment om hier intensief mee aan de slag te gaan. Zo ben ik dan ook gestart met de cursus Theesommelier gerelateerd aan gezondheid. In maart vorig jaar heb ik mijn examen afgerond. Daarna ben ik samen met mijn partner Eric op zoek gegaan naar een ervaren Theesommelier en die we hebben gevonden! Zij heeft ons bijgestaan in het ontwikkelen van de beste melanges van kruiden en thee. Met als resultaat 7 mooie recepten voor diverse huidcondities onder de naam SEPT Skin Tea®!

SEPT thee‘SEPT’ staat voor de 7 theeën waar we mee gestart zijn, maar ook voor de 7 schoonheden, rust, voltooiing… Wij hebben onze theelijn afgelopen december bij ons in de salon geïntroduceerd en het wordt heel goed ontvangen.

Het eerste doel om een goede theelijn te kunnen bieden in onze salon, is gerealiseerd. Nu wil ik natuurlijk kijken of er meer huidcoaches geïnteresseerd zijn om SEPT Skin Tea® in hun bedrijf aan te bieden. We willen dat onze theelijn alleen wordt aangeboden door goede en deskundige salons zoals natuurlijk de hannah huidcoaches! Om het beste advies te kunnen geven is een goede uitleg over de theeën van groot belang. Denk hierbij aan de achtergrond van thee en kruiden, geschiedenis, het beste water, de heilzame stoffen, antioxidanten, zettemperaturen enz. Heb je interesse om Skin Tea Specialist te worden? Laat het me dan weten 🙂

We zijn nog bezig met de invulling van de speciale website, maar voor meer info over de thee kun je al terecht op https://www.labonneimage.nl/sept-skin-tea.

Marcia van Dongen

La bonne Image

Het bericht Are you up for some Positivi-T? verscheen eerst op hannah BLOG.