Attentie pigment preventie!

10 november, 2017

Attentie pigment preventie!

Vlekjes zijn super schattig bij honden, maar pigmentvlekken in je gezicht daarentegen… Groot of klein, persoonlijk vind ik ze een beetje onsierlijk. Om dit te helpen voorkomen, is het belangrijk om je huid goed te beschermen tegen de zon. Maar… de zomer is allang voorbij, dus heb je aan deze tip nu even niets en is de schade al geleden. Gelukkig kun je zelf veel doen om pigmentvlekken aan te pakken, maar eerlijk is eerlijk; de hulp van een professional helpt je net iets verder.

Let’s go professional

De herfst is in volle gang en voor de huidcoach is daarmee ook het peelingsseizoen van start gegaan. De perfecte tijd als je pigmentvlekken wilt aanpakken, want peelen is bij pigmentatie zeker nodig. Nu kun je bij de huidcoach peelings in verschillende sterktes en dieptes ondergaan om zo die vlekken een extra zet te geven, maar ook thuis kun je een handje meehelpen. Binnen de hannah range zijn er verschillende soorten peelings voor thuis die oplichtend werken op pigmentaties. Wil jij weten wat? Houd dit blog in de gaten, want volgende week vertel ik je hier alles over. Een andere peeling dat geschikt is om te gebruiken bij pigmentvlekken is de Primum Elixer. Deze peeling is naast dat hij effectief goed is ook nog eens heel makkelijk in gebruik. Iets waar ik echt dol op ben!

Van binnen of van buiten?

Naast het peelen van je huid is voeden heel belangrijk, maar wel met de juiste ingrediënten. Zoethoutextract in hannah’s Fade Treatment is één van die juiste ingrediënten als het gaat om vlekken oplichten. Maak je geen zorgen; het licht alleen je pigmentvlek op, jij wordt niet opgelicht 😉 Zoethout pakt huidverkleuringen van binnen aan, dus waar ze ontstaan, maar ook van buitenaf waar ze helaas te zien zijn. Dubbel voordeel om die vlekken de kop in te drukken. Je kunt Fade Treatment tweeledig inzetten: om een probleem op te lossen, maar ook om het te voorkomen. Preventief denken kan je dus ook voor je huid doen.

Naast het aanpakken van het pigment bevat deze crème ook een SPF 10. Tijdens de “donkere” maanden is er ook UV aanwezig en is een lage factor zeker aan te raden om zo te zorgen dat de vlekken niet verergeren of er nog meer bij komen. Tevens is aan de Fade Treatment macadamia-olie toegevoegd. Dit is een rijke olie dat de natuurlijke vocht- en vetbalans van de huid aanvult. Het beschermt je huid tegen uitdroging én vroegtijdige huidveroudering. Heb je wel eens macadamianoten gegeten? Vooral doen, ze zijn zo lekker! Wel vet, maar echt ik beloof je dat de calorieën het waard zijn!

Je kunt Fade Treatment heel mooi inzetten als dagcrème. Waarom? Je hebt een SPF, je pakt het probleem aan en je huid wordt voldoende gevoed. Driedubbel smeerplezier! Het is mooi om Fade Treatment te combineren door ‘s avonds het Opulence Serum te gebruiken. Dit serum, op basis van Wonderlight, ondersteunt eveneens het oplichten en verminderen van pigmentaties en zorgt ook nog eens voor meer vitaliteit. Let them just fade away!

Het bericht Attentie pigment preventie! verscheen eerst op hannah BLOG.