Bloed, zweet en examen…

5 mei, 2023

Bloed, zweet en examen…

De examenstress is begonnen voor zowel de scholieren die de examens doen als voor de ouders. De zenuwen zijn bijna niet te doen, maar wees gerust: er komt een einde aan! Hierbij geef ik je een vijf handige tips om je huid en lichaam goed door de examens heen te helpen:

  1. Sleep

Voldoende slapen is altijd al belangrijk, maar in deze periode helemaal. Vergeet door alle stress niet je huid goed te reinigen. Door je huid tweemaal per dag te reinigen met de Cleansing Oil, verwijder je niet alleen het vuil van je huid, ook kalmeer je haar ook direct. Iets wat in deze periode wel zo prettig is.

  1. Timemanagement

Plan je tijd goed in. Leren is belangrijk, maar geef jezelf af en toe ook even de tijd om op adem te komen. Door de stress kan je huid wat onrustig worden. Om twee vliegen in één klap te slaan, kun je jezelf en je huid even tot rust laten komen met de Cleansing Clay. Dit masker kalmeert je huid, pakt onzuiverheden aan en geeft je je huid een zuurstofboost. Breng het masker aan en laat het 10 minuten zitten. Neem een lekkere kop kamillethee en chill. Verwijder het masker met een warm, vochtig kompres uit de magnetron en je huid kan er weer helemaal tegenaan.

  1. Water, please!

Drink voldoende water en vooral geen Red Bull. Je hersenen hebben water nodig om goed te functioneren, je concentratie optimaal te houden en je geheugen te verbeteren. Je huid heeft baat bij water drinken en het is ook belangrijk om je huid van buitenaf te hydrateren. Dit kun je doen met de Sparkling Spray. Deze spray zorgt ervoor dat je vochtgehalte een krachtige impuls krijgt. Daarnaast wordt je serum en/of crème beter opgenomen en heb je minder product nodig hebt. Dat scheelt weer in de kosten en dus een zorg minder 😉

  1. Food

Zorg goed voor je inwendige ik en probeer niet te veel te snaaien, al is dat moeilijk in deze periode. Je huid kan er onzuiver van worden en door alle suikers kun je vaak slechter slapen, terwijl je die slaap zéker zo hard nodig hebt. Vergeet niet je huid te voeden. Met de Clearity Cream kalmeer je je huid, pak je onzuiverheden aan en het werkt ook nog eens hydraterend.

  1. Relax

Maak je niet al te druk en blijf ademen. Met de Personal Choice zorg je in ieder geval voor een ontspannen huid. De Calmosensine in deze crème werkt ontspannend op de talgklier én op fijne lijntjes en rimpels. Na het examen hoef je er namelijk niet 10 jaar ouder uit te zien, toch?

Voor iedereen die examen doet: Zet ‘m op, you can do this!

Het bericht Bloed, zweet en examen… verscheen eerst op hannah BLOG.