#campinglife

25 april, 2019

#campinglife
  1. Op de camping! Ik ben er zo’n beetje geboren. Als sinds ik een paar weken oud ben, sta ik samen met mijn familie op de camping. Nu ik mijn eigen gezin heb, gaat het k(r)amperen gewoon door! Mijn zoontje vindt het heerlijk en wat wil je als moeder nog meer dan je kind heerlijk te zien buiten spelen. Je moet er wat voor over hebben, zeg maar 😉 Mijn huid heeft gelukkig geen “last” van het campingleven, want ik heb alles bij de hand om simpel en snel toch mijn huid goed in balans te houden. Hoe doe ik dat zonder mijn heerlijke microwavekompressen? Oké, eerlijk is eerlijk, die mis ik dan wel. Maar verder red ik het prima met de juiste producten.

Geen gedoe
Normaal zou je denken dat je in het weekend uitgebreid de tijd neemt voor je huid, maar in het voorseizoen gaat dat voor mij helaas niet. Niet omdat ik geen tijd heb, of beter gezegd maak, maar simpel omdat ik op de camping niet alles bij de hand heb. Dat betekent zeker niet dat ik mijn oooh zo geliefde huid verslons, hoor! Omdat de douche op de camping maar 5 minuten duurt is het een race tegen de klok. Daarom reinig ik mijn huid altijd onder de douche met de Cleansing Oil. Buiten dat deze mijn huid reinigt, kalmeert en verzacht, is het gewoon zeer makkelijk in gebruik. Als ik de knop van de douche indruk breng ik de Cleansing Oil aan op mijn gezicht, dan wat water in mijn handen om lekker te wassen en als de douche dan warm is, spoel ik het af en kan ik toch een beetje genieten van die kortstondige douche.

Lekker fris
Na die zeer snelle douche is de Sparkling Spray een verademing. De spray zorgt ervoor dat mijn huid gekalmeerd wordt na een lange dag buiten en tegelijkertijd voelt het zó lekker fris aan. Ook mijn crème wordt beter opgenomen door de spray én heb ik veel minder crème nodig, omdat mijn huid al goed gehydrateerd is! Uiteraard gaat hier overdag een goede zonbescherming overheen. Omdat ik niet te veel potjes mee wil nemen gebruik ik de Body Shield SPF50 voor zowel mijn lichaam als voor mijn gezicht. Ook mijn zoontje wordt hier de hele dag mee ingesmeerd. Verbranden zullen we zeker niet, want iedere twee uur wordt er netjes “bij” gesmeerd. Verantwoord zonnen ligt ‘m niet in de hoogte van de factor, maar juist in het regelmatig bijsmeren. Zo ben ik dus op de camping snel en met niet te veel producten toch goed bezig! Ik blijf het zeggen; huidverbetering hoeft niet ingewikkeld te zijn 🙂

Het bericht #campinglife verscheen eerst op hannah BLOG.