Cellulitis of cellulite, wie heeft het nou niet?

29 maart, 2019

Cellulitis of cellulite, wie heeft het nou niet?

Je kent het vast; van die putjes die je benen en billen onsierlijk maken. Ieder pondje komt door het mondje en plak je hupsakee op je billen. Het gevolg? Een flinke derriere met een sinaasappelhuid… Maar hoe heet het nu eigenlijk, cellulite of cellulitis? Cellulite is de juiste benaming voor de sinaasappelhuid. Bij cellulitis is er namelijk sprake van een bacteriële infectie van het onderhuidse bindweefsel wat vaak gepaard gaat met roodheid, pijn en zwelling. Alleen met antibiotica kan deze ontsteking worden behandeld. Cellulite daarentegen wordt veroorzaakt door onderhuids vet, waardoor vergroving van de huid ontstaat. Goed nieuws, want gelukkig is hier genoeg aan te doen om het te verminderen.

Zuurstof, please!
Een slechte doorbloeding maakt de kans op het ontstaan van cellulite groter. De Scrub Plus zorgt voor een intense doorbloeding en is dus hét product om je cellulite, zoveel mogelijk, proberen te voorkomen. Door de Scrub Plus een aantal weken iedere avond voor het douchen te gebruiken voor je benen en billen zorg je dat de doorbloeding, en daarmee het zuurstofgehalte in je huid, weer optimaal wordt én blijft. Na deze dagelijkse kuur kun je het vervolgens onderhouden door de Scrub Plus driemaal per week te gebruiken. Naast een paar knalrode benen en/of billen hou je er ook nog eens een heerlijk zacht aanvoelende huid aan over. Dat willen we allemaal toch wel?

Cafeïne is zo slecht nog niet
Wanneer je de huid goed voorbereid hebt door de Scrub Plus is het natuurlijk ook belangrijk om de putten die er al zitten aan te pakken! Dit kun je doen met de Body Cream wat onder andere cafeïne bevat. Alhoewel cafeïne een niet al te beste naam heeft, zijn er ook veel positieve eigenschappen te benoemen. Zo werkt het bijvoorbeeld als een sterke antioxidant, maar bovenal heeft cafeïne een vocht afdrijvende invloed en geeft het hierdoor direct een optische verbetering op cellulite. Het verstevigt de huid daarnaast zichtbaar én dat voel je ook. Door je benen en billen tweemaal daags in te smeren met deze ook nog eens heerlijke ruikende crème zorg je ervoor dat je aankomende zomer lekker strak in je pak over het strand kan paraderen met een mooie, stralende huid.

Het bericht Cellulitis of cellulite, wie heeft het nou niet? verscheen eerst op hannah BLOG.