Dat zijn mijn goede voornemens!

8 januari, 2019

Dat zijn mijn goede voornemens!

“Gezonder leven en meer sporten! Dat zijn mijn goede voornemens!” Roep ik terwijl het oliebollenvet nog van mijn kin druipt en ik weer op de bank neer plof om een of andere serie te gaan bingewatchen. Goede voornemens, erg geloofwaardig is het niet, maar toch vind ik dat ik er aan moet beginnen.. Of ik het volhou, is nog maar de vraag.

Gezond zijn, wat verstaan we daar eigenlijk onder? Persoonlijk denk ik dan aan het eten van veel groentes, het snacken van frikandellen met patat minderen en af en toe de sportschool in. Voor mijn figuur hoef ik het allemaal niet te doen, dat kan ik namelijk laten zoals het is (haten jullie mij al?), maar een gezondere levensstijl is natuurlijk wel gewoon fijn. Beter in je vel zitten, de conditie van Rico Verhoeven behalen en óók nog eens geld besparen omdat ik toch echt eens al die thuisbezorgd apps van mijn telefoon moet verwijderen.

Maar wat ik nog meer onder gezond versta, is een egale en stralende huid. Gelukkig heb ik dat ook 90% van het jaar onder controle. De overige 10% bestaat uit hormonen, allergie òf als ik te lui ben en geen nieuwe producten bestel terwijl ze al een week op zijn… Ja, dan gaat het bergafwaarts. Ik zweer dan ook bij de Oxys Genes, die ik elke ochtend en avond gebruik, als ik het op smeer zie ik mijn huid meteen opleven. De vouwen in mijn gezicht worden langzaam gladgestreken en zelfs mijn nog half slapende, dikke, kikker ogen beginnen hun normale vorm aan te nemen. Dit komt door de toevoeging van zuurstof. Wist je dat er vanaf je 20ste levensjaar al verandering ontstaat in de zuurstof uitwisseling van de huid en dat dat er uiteindelijk toe leid dat de huid minder goed in staat is om zichzelf in een goede conditie te houden.. Overdreven gezegd, de weg naar het gezicht van een gerimpelde, uitgedroogde appel is begonnen. Smeren dus.

Dan ook nog de Cleansing Clay, ik als allergie monster met vaak overal bulten, uitslag, irritatie en roodheid, kan niet meer zonder. Dit detoxmasker is gemaakt van 2 verschillende kleisoorten die je huid tot in de diepte reinigt. Heerlijk om na een gezicht vol plamuur, glitters en foundation aan te brengen (mijn secret tot een gave huid). Wist je dat zelfs mijn vader dol is op dit product? Ingegroeide baardharen zijn verleden tijd als je dit masker voor het scheren even aan brengt. Schone poriën, yes! Ik iets minder blij, want zo gaat mijn Clay veel sneller op.

Het bericht Dat zijn mijn goede voornemens! verscheen eerst op hannah BLOG.