De hannah routine van Zoey Ivory, Miss Nederland 2016

29 juli, 2017

De hannah routine van Zoey Ivory, Miss Nederland 2016

Een nieuwe dag begint!

Om de dag fris te beginnen springt Zoey onder de douche waar ze zich wast met de hannah Shower Treatment. Om haar gezicht goed te reinigen gebruikt ze een hydrofiele reinigingsolie. Hydrofiel houdt in, dat de olie met water vermengbaar is. Het voordeel aan de Cleansing Oil is dat hij niet schuimt waardoor deze heel mild is. Dan is het tijd voor een zuiverend masker. De Cleansing Clay is Zoey’s favorite. Na het aanbrengen laat ze het masker +/- 5 minuten inwerken. Wanneer ze hem eraf haalt voelt de huid zacht en comfortabel aan. Haar huid is optimaal gereinigd, voelt fris aan én ziet er egaler uit.

Een gehydrateerde huid is beter in staat om crème op te nemen en daarom gebruikt Zoey het Vitamin Complex. Deze verfrissende spray geeft de huid een vitamineboost en zorgt dat-ie goed gehydrateerd is.

Let it go, let it go…

Zoey maakt lange dagen, maar de Personal Choice laat haar huid dit zonder stress doorkomen! Deze crème heeft een ontspannende werking op de huid, waardoor mimieklijntjes minder zichtbaar worden en de huid er stressless uitziet.

Diamonds are a girl’s best friend, right?! De Brilliant Touch bevat witte diamant poeder. Dit unieke ingrediënt zorgt ervoor dat licht weerkaatst wordt en Zoey verzekerd is van een heldere en egale uitstraling. Na haar morning routine kan zij de dag al dansend beginnen. Dance, dance, dancing queen!

Het bericht De hannah routine van Zoey Ivory, Miss Nederland 2016 verscheen eerst op hannah BLOG.