De ideale herfstjas voor je huid

2 oktober, 2023

De ideale herfstjas voor je huid

De herfst is er weer! Regen, file, vallende blaadjes, eikels en kastanjes die op je auto kletteren en een deuk achter laten! Natuurlijk is er genoeg te klagen over de seizoenen in Nederland, maar stiekem hebben ze allemaal wel wat. Het is heerlijk om het bos in te gaan of ’s avonds de hond  -als je die hebt- uit te laten in de regen. Voordat je naar buiten “moet” zie je er tegenop, maar als je eenmaal buiten loopt is het gek genoeg toch wel lekker. Als je dan thuis komt en helemaal doorweekt bent, spring je onder een warme douche en hijs je jezelf daarna in een joggingpak. Kun je daar ook zo gelukkig van worden, hoe burgerlijk?!

Laat die kachel maar lekker loeien

Je huid is helaas iets minder blij met de herfst, want de kachel gaat ook weer aan. Door de verwarming wordt er vocht onttrokken aan je huid. Je kunt dan ook aan iedere verwarming een bakje water hangen om de luchtvochtigheid in huis zo goed mogelijk te houden. Het liefst tussen de 45-55%. Toch ontkom je er niet aan dat het gaat gebeuren. Hydrateren is nu ook echt een pré. Wat we dan vaak vergeten, is om de huid te beschermen tegen de weersinvloeden van buitenaf. Daarom is een wat vettere (wij zeggen liever vollere) crème bij een droge huid een must. De vetten in de crème vormen een beschermlaag op je huid om zo de weersinvloeden buiten te houden.

Een herfstjas voor je huid

De Remodelling Cream is nu ideaal om op je wastafel te zetten. Deze wat vollere crème is op basis van 12% vitamine E. Dit is een zeer hoge concentratie. Vitamine E is voor veel doeleinden in te zetten. Daarnaast geeft de vettere structuur je huid de herfstjas die het nu nodig heeft en kun je genieten van de herfst en al zijn bijkomende ergernissen.

Het bericht De ideale herfstjas voor je huid verscheen eerst op hannah BLOG.