Everybody needs this solution

28 september, 2021

Everybody needs this solution

Voor bijna ieder huidprobleem is er een oplossing. Iedere huid kan verbeterd worden, is iets wat Hannie Hakze mij heeft geleerd. Zo veel verschillende problemen en zo veel oplossingen. Heb je nu last van een grove huidstructuur, pigmentvlekken, een ouder wordende huid of acne? Dan is het Asolution Serum daarvoor allemaal de oplossing. Zo veel problemen aan kunnen pakken met een serum, kan dat echt? Ja!

Van A naar beter

Al jaren lang hoor ik veel verhalen over vitamine A-zuur. De positieve verhalen over wat het allemaal kan doen voor zowel een huid die ouder wordt als een huid met acne of pigmentvlekken. Vaker nog hoor ik als professional helaas de negatieve verhalen. Vellen die erbij hangen, extreem geïrriteerde huiden en te veel gepeelde huiden die wel doorschijnend lijken. Niet voor niets is er bepaald dat je vitamine A-zuur alleen op doktersrecept kunt krijgen in Nederland, maar dat is iets waar helaas ook niet ieder arts zich aan houdt. Je kunt het tegenwoordig gewoon op recept kopen! Wij zijn jaren opzoek geweest naar iets wat vergelijkbare resultaten geeft, maar dan zonder de negatieve effecten. We willen wel graag de voordelen van vitamine A-zuur, maar niet de nadelen en daarom zijn we op zoek gegaan naar iets dat bijna net zo effectief werkt maar dan zonder de irritaties die het veroorzaakt. Het Asolution Serum bevat 3 ingrediënten die elkaar versterken. Zo creëren we vrijwel hetzelfde effect, maar op een mildere manier. Het serum is echt heel zuinig in gebruik. Iets waar wij Hollanders gek op zijn. Je hebt maar een paar druppels nodig. Wel raad ik aan om hem niet te dicht rond je ogen te gebruiken, want zo’n wazige blik is niet fijn. Of je dit serum éénmaal of tweemaal daags aan moet brengen? Dat ligt aan de waardes van je huid, dus laat de huidcoach je huid meten en je vertellen hoe vaak jij dit serum kunt gebruiken.

Iedere huid kan in dit seizoen wel een boost gebruiken, laat de huid er jeugdiger, stralender en gladder uitzien met het Asolution Serum. Dit serieuze serum krijg je nu CADEAU bij aankoop van €150,- aan hannah producten. 🎁

Vraag een huidcoach bij jouw in de buurt naar de actie.

Het bericht Everybody needs this solution verscheen eerst op hannah BLOG.