Gat in mijn hand?

7 december, 2018

Gat in mijn hand?

Gelukkig heb ik geen gat in mijn hand, al wordt daar thuis anders over gedacht. Maar barsten en kloven, die heb ik wel! Nu het steeds kouder wordt, hebben mijn handen hier flink onder te lijden. Vooral mijn nagelriemen hebben er behoorlijk last van. Ze barsten open en op mijn handpalmen begint het te schilferen. Veelvuldig mijn handen wassen met zeep helpt natuurlijk ook niet en daarom zet ik een fles Shower Treatment bij de kraan. Ik hoor je denken: “Shower Treatment? Daar douche je toch mee?” Ja ook, maar mijn handen zijn zo droog en pijnlijk dat ze tijdens het wassen wel wat extra liefde en verzorging verdienen.

Zonder schuim toch schoon!
De Shower Treatment staat normaal gesproken te pronken op mijn doucherek. Alleen nu mijn handen in zwaar weer zitten, heb ik een extra fles aangeschaft voor in de keuken. Na ieder toiletbezoek, ja dat moet ook gebeuren, was ik mijn handen hiermee schoon. Nu heeft goed handenwassen meer betekenis dan ooit! Doordat de Shower Treatment sojaboonolie bevat, zorgt het ervoor dat tijdens het wassen mijn handen schoon worden en ook direct gevoed achterblijven. Ik hoef ze dus niet per se in te smeren na iedere wasbeurt, want het is een 2-in-1 product. De toegevoegde vitamine E werkt daarnaast niet alleen als krachtige antioxidant, maar werkt ook stimulerend op de doorbloeding en herstel op de kapotte huid. Iets wat mijn handen nu echt heel hard nodig hebben.

Waarom kom ik hier nu pas mee?
Ik zie het vaker gebeuren; we ondernemen pas actie als het te laat is of als een probleem zo groot is dat we er last van hebben. Ik vraag mezelf dus ook sterk af waarom ik hier nu pas mee kom en dit niet altijd al heb gedaan! Mijn handen zijn mijn werk en die verdienen toch gewoon veel meer dan alleen maar met zeep uitdrogen, uitdrogen en nog eens uitdrogen. Voor de nacht smeer ik mijn handen extra dik in met de Cell Recovery Cream. Deze crème, of liever gezegd zalfachtige crème, zorgt ervoor dat de natuurlijke vet- en vochthuishouding van mijn huid kan herstellen. In de ochtend voelen mijn handen weer heerlijk zacht aan en na een paar dagen zal ik het verschil niet alleen voelen, maar ook zien. Zo kan ik dus slapend en handen wassend mooie gladde en verzorgde handen krijgen die niet meer pijn doen. Dat is hand-ig!

Het bericht Gat in mijn hand? verscheen eerst op hannah BLOG.