Glimmen als een kerstbal

16 december, 2021

Glimmen als een kerstbal

Oooh dear!

Het is bijna zover. De voorbereidingen zijn nog in volle gang. Zo gezellig al die lichtjes, glühwein met braadworst en samenzijn met je gezin. Heerlijk deze dagen voor kerst, maar ze komen nu wel echt in zicht! To-do lists en boodschappenlijstjes liggen klaar, zodat we niks vergeten voor het kerstdiner.

Glimmen als een kerstbal? No way!

Nu schiet ineens heel even het volgende scenario door ons hoofd: Je zitten aan het kerstdiner. Het is lekker warm. We nuttige een drankje en dan ineens begin je te glimmen als een kerstbal! Dit jaar hoeven we ons daar geen zorgen over maken. Zorg dat je de Touch of Silk in huis hebt en het probleem is verholpen! Geen stress meer om te glimmen! Eén van de key ingredients is siliconenolie, dat zorgt ervoor dat fijne lijntjes en oneffenheden worden opgevuld en je huid egaal en gematteerd achter blijft. Glimmen is dus zoooo 2020! Je kunt de Touch of Silk inzetten ter vervanging van je make-up, maar ook als primer. Make-up hecht daardoor beter en blijft mooier en langer zitten.

And the award goes to…

De Touch of Silk is bekroond met de Beauty Press Innovation Award. Dit is dé prijs voor het meest innovatieve beautyproduct binnen de professionele schoonheidsbranche. Deze topper is verkozen door vertegenwoordigers van de beauty vak- en consumentenpers. Het juryrapport luidt: “Deze directe teintverbeteraar neemt een unieke propositie in, omdat het product op basis van hoogwaardige, huidverbeterende siliconenolie helemaal een product van deze tijd is”. Een lovende, samenvattende conclusie van de jury. Dit mooie product bevat niet alleen alleen siliconenolie. De basis van vitamine A, C en E hebben bij een consequent langdurig gebruik een sterk huidverbeterend effect. Het volume in je huid neemt toe, pigmentvlekken verminderen en je huid krijgt een antioxidantboost waar je vrolijk van wordt. Ook zal je huid zich sneller herstellen.

Fijne ‘face’dagen namens het hannah team!

Het bericht Glimmen als een kerstbal verscheen eerst op hannah BLOG.