HELP! Ik ben veertig

31 oktober, 2018

HELP! Ik ben veertig

Dit jaar is Manon veertig geworden. En hoewel ze in eerste instantie niet veel met het getal heeft, heeft dit haar wel even aan het denken gezet. Want hoe is het nu eigenlijk gesteld met haar huid? Ze merkt dat die vouwen na het slapen steeds langzamer wegtrekken en een aantal keer proosten op nieuw geluk is ook niet heel bevorderlijk voor haar huid. Tijd om in actie te komen. Bekijk hieronder het eerste deel van haar vijfdelige serie.

Feit of fabel:

Moet je kiezen tussen een afgetraind lijf of een mooie huid na je 40e?
Je ziet het in de tweede aflevering van Monstyle, waarin Manon Meijers langsgaat bij huidcoach Amber.  En daar komt ze heel wat te weten over haar huid

In de derde aflevering wordt de huid van Manon voor het eerst gemeten met de Skin Analyzer. Hoe erg is het gesteld met haar huid? Maar vooral, is ze nog op tijd?

Na de hannah Xperience krijgt Manon spontaan zin om “schoon te maken” en gaat aan de slag met haar nieuwe “beauty leven”. Ze heeft ook nog een top tip voor jullie! Check de vierde aflevering!

De afgelopen weken hebben we gezien hoe Manon hulp zocht bij Amber, haar persoonlijke hannah huidcoach. Zij kon Manon namelijk alles vertellen over haar huid en in hoeverre deze beschadigd is. Na wekenlang reinigen, smeren en hydrateren gaat Manon weer langs bij hannah voor de eindmeting. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk hieronder het laatste deel van haar vijfdelige serie.

Benieuwd wat de hannah huidcoach voor jouw huid kan betekenen? Check de salonlocater en vind een huidcoach bij jou in de buurt.

Het bericht HELP! Ik ben veertig verscheen eerst op hannah BLOG.