Help je huid de Halloween door

26 oktober, 2023

Help je huid de Halloween door

Op 31 oktober is het weer Halloween en er worden diverse feesten gehouden en huizen worden spooky versierd. Ga jij nu ook Halloween vieren en in vol ornaat als monster of een ander karakter geschminkt? Dan hebben wij een aantal tips om je huid door Halloween heen te helpen.

Een goede voorbereiding is het halve werk
Heb je last van een droge huid en rode vlekken als je schmink er eenmaal af is? Dat is dit jaar verleden tijd! Breng eens een dun laagje Touch of Silk aan voor je de schmink opsmeert. De hoogwaardige siliconenolie in deze crème zorgt ervoor dat er een beschermlaag op je huid gelegd wordt, waardoor de schmink je huid niet zal aantasten en dat de schmink beter blijft zitten. Dus doe gerust een dansje, want bij jou zal de schmink niet uitlopen.

Boenen, boenen en nog eens boenen
Na een lange nacht feesten, zit je waarschijnlijk niet te wachten op een half uur boenen en poetsen van je gezicht. Gelukkig hoeft dat ook niet. Haal je schmink eraf met de Cleansing Oil. Deze hydrofiele reinigingsolie is zeer makkelijk in gebruik. Doe wat reinigingsolie in je (droge) handen en breng dit vervolgens aan op je gezicht. Maak je handen nat en meng dit met de Cleansing Oil. Spoel het daarna af met water. Deze olie bevat het ingrediënt Dermofeel en zorgt ervoor dat de verdraagzaamheid van je huid verhoogd wordt. Ideaal om dus in te zetten voor zelfs de meest gevoelige huid en ook rondom de ogen. Mocht het nodig zijn, kun je het dus gerust nog een keer herhalen als je toch iets te veel schmink hebt gebruikt. Reinig vervolgens je huid lekker na met de Sensitive Skin Lotion voor een frisse en schone huid die niet rood en vlekkerig is. Nu nog even je crème aan brengen en hopla je kunt je bed in. De volgende ochtend zal niemand weten wie er achter die schmink zat, want aan jouw huid is niets af te lezen!

 

Het bericht Help je huid de Halloween door verscheen eerst op hannah BLOG.