Huidverbetering op maat

29 juli, 2019

Huidverbetering op maat

Dit jaar viert ons bedrijf haar 40-jarig jubileum. Zelf ben ik “pas” 16 jaar aanwezig en nog iedere dag voer ik met passie mijn beroep uit! Mensen helpen met hun huid en de problemen waar ze soms tegen aan lopen. Niet door te zeggen “ik help je ervan af”, maar juist door te zeggen: “We gaan het samen onder controle krijgen. Ik ga je helpen om zelf je huid te leren kennen en problemen die opkomen te leren herkennen.”

Eindelijk erkenning!
Aan het begin van ons jubileumjaar kregen we een wel heel leuke verassing. Een welbekende krant kopte vlak na de jaarwisseling dat botox en fillers UIT zijn en de bindweefselmassage anno 2019 helemaal IN is! Onze founder Hannie Hakze begon ruim 30 jaar geleden met het ontwikkelen van de hannah Bindweefselmassage voor het gelaat. Veel vakgenoten reageerden des tijds met afgrijzen toen ze deze massage zagen op de beauty vakbeurs. Die huidverschuiving kon echt niet! Gelukkig waren er ook veel vakgenoten die het nut van deze massage wel zagen. Ik ben als 16-jarig meisje bij hannah terecht gekomen en tijdens mijn opleiding was het wel een flinke uitdaging. Op school moest ik een soort van aaien en op mijn stage moest ik weer wat pittiger zijn! Maar na het behalen van mijn diploma wist ik precies dat ik voor resultaat wilde gaan. Dat “pittige” stond me wel aan en tot op de dag van vandaag vind ik de hannah bindweefselmassage nog steeds de mooiste die er is.

Wat doet het dan?
Bij iedere massage zie ik een huid weer mooier worden van kleur en zie ik meer volume verschijnen. En ondanks dat het een pittige massage lijkt, is het juist heel ontspannend. De huiddoorbloeding wordt gestimuleerd, de huidstructuur verbeterd, blokkades worden aangepakt en het bindweefsel verstevigt. Hierdoor wordt de algehele huidconditie beter en worden fijne lijntjes, rimpels en zelfs littekens beduidend verminderd! Als je dat toch iedere dag mag betekenen voor je klanten, dan kan het toch ook niet anders dan dat je dat met heel veel plezier en liefde doet?! Samen met zo’n 450 huidcoaches verdeelt over heel Nederland kan ik volmondig JA zeggen. Dus vind een huidcoach bij jou in de buurt, maak een afspraak en kom erachter wat de bindweefselmassage voor jou en je huid kan betekenen. Namelijk veel meer dan dat je denkt… 😉

Het bericht Huidverbetering op maat verscheen eerst op hannah BLOG.