Let the sun shine!

2 februari, 2018

Let the sun shine!

De maand februari is begonnen en langzaam aan gaan we naar het voorjaar toe leven. De zon laat zich gelukkig al af en toe al zien. Wist je dat als je schaduw langer is dan jijzelf in de zon, dat je dan geen vitamine D aanmaakt? Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat als de zon nu schijnt, je het er niet van moet nemen. Heerlijk in de zon zitten doet je namelijk wel goed hoor, vooral geestelijk! Vergeet alleen niet je zonbescherming. Buiten zijn doet een mens sowieso goed. Fijn een frisse neus halen en wat extra zuurstof tot ons nemen. Ook je huid heeft veel baat bij zuurstof. Wanneer je de doorbloeding in je huid gaat stimuleren, zorg je ervoor dat er van binnenuit veel zuurstof bij je cellen komt zodat die dan ook lekker kunnen ademen. Bovendien krijg je er ook zo’n heerlijke blos van!

Mooi rood is niet lelijk

Een verstoorde doorbloeding veroorzaakt onder andere huidveroudering en onregelmatige bruining zoals pigmentvlekken. Wanneer de doorbloeding in je huid egaal is, wordt de kans op pigmentvlekken aanzienlijk minder en daarnaast bruin je egaler. Tijd dus om je huid alvast voor te bereiden met een doorbloedingscrème! Tenslotte kun je niet vroeg genoeg beginnen met het creëren van een stralende en gezonde huid. De Cell Active zorgt ervoor dat je doorbloeding – goh wat verassend – wordt geactiveerd en hiermee zorg je voor een knalrood hoofd. Mooi rood is namelijk niet lelijk en die rode kleur maakt plaats voor een gezonde rozige blos.

Sambal bij?

Een aantal minuten na het aanbrengen van de Cell Active krijg je (mits je een goede doorbloeding hebt) een hoofd zo rood als een tomaat, gecombineerd met een weldadige warme gloed. Cell Active veroorzaakt hierdoor een intensieve zuurstofboost. Als je doorbloeding verstoord is, word je niet egaal rood. De achtergebleven (witte) gebieden zijn vaak je probleem zone(s). Indien dit het geval is, raad ik aan om de Cell Active een aantal weken als kuur in te zetten. Je gebruikt ‘m dan iedere avond gedurende een week of drie. Is je doorbloeding wel egaal? Dan is het verstandig om Cell Active als onderhoud tweemaal per week te gebruiken. Zelf noem ik deze crème altijd “de sambal” voor mijn gezicht. Waarom? Als je water gaat drinken na een maaltijd met sambal erbij, wordt het branderige gevoel juist erger. Het pittige gevoel zwakt pas af als je kroepoek of rijst neemt of iets anders aan voeding. Zo werkt de Cell Active ook. Als je deze hebt aangebracht en je gaat daarna met een warme kompres aan de slag of een voedende spray (bijvoorbeeld de Sparkling Spray of Vitamin Complex), wordt de doorbloeding nog intenser. Wanneer de doorbloeding mooi egaal is, wordt het tijd om je huid goed te voeden. Nu is je huid in staat om heel veel te verwerken dus voeden, voeden en nog eens voeden! Wees a feeder voor je huid! De roodheid zwakt zo af en wat achterblijft is een heerlijk rozig huidje die er gezond en vitaal uitziet en ook nog eens goed gevoed is. I love it!

Het bericht Let the sun shine! verscheen eerst op hannah BLOG.