Life is better in a bikini…

20 april, 2018

Life is better in a bikini…

De sportscholen zijn weer overvol, de bootscamps overboekt en #fitgirl is op haar hoogte punt van meest gebruikte hashtag op social media. We willen allemaal een summerproof body en zijn druk bezig met de voorbereidingen. Een strak lijf met een mooi gebruinde huid is wat we willen, maar als je je kleding uittrekt blijkt niets minder waar… Witte melkflessen en een huid vol met schubben zijn de werkelijkheid. Om die mooie, gebruinde benen te krijgen, hebben we toch echt zon nodig. Maar hoe zorg je ervoor dat je lichaam er niet zo droog uitziet en dat je veilig en zonder schade dat gewilde bronzen lijf krijgt?

Stappen ondernemen

Om je huid weer fris en fruitig te krijgen, heb ik hier een 4 stappenplan:

Stap 1: Douchen of een relaxed bad nemen met de Shower Treatment. Deze herstelt het beschermende vetlaagje van je huid en zo hoef je alleen nog op de extreem droge gedeeltes zoals onderarmen en onderbenen je huid nog extra te voeden om van die witte waas af te komen. Je huid voelt na het gebruik van deze doucheolie gevoed aan in plaats van droog en trekkerig.

Stap 2: Scrub it off. Weg met die schilfers en hallo nieuwe huid! De Scrub Plus verwijdeer niet alleen de dode huidcellen, het is ook meteen een stimulerend product. De doorbloeding van je huid wordt namelijk flink opgewekt en hierdoor krijg je onder andere een betere afvoer van afvalstoffen. Na een kuur van vier weken iedere dag deze scrub met een plus zit je huid duidelijk steviger in haar vel. Zo kun je dus met een gerust hart een keer de sportschool overslaan 😉

Stap 3: Cafeïne! De Body Cream bevat dit geniale ingrediënt. Het heeft een vocht afdrijvende werking, waardoor cellulitis direct zichtbaar minder is. Cafeïne heeft nog veel meer goede eigenschappen, maar als we eerlijk zijn doen die er niet eens toe. Ik had je al bij “cellulitis direct minder zichtbaar” toch?

Stap 4: Als je dan de voorbereiding hebt gedaan, wordt het tijd om je stevige, glanzende huid te bruinen. Vergeet nu niet een passend Sun Perfection product aan te brengen om jouw huid optimaal te beschermen tegen de zon en vooral om je huid te perfectioneren.

Laat de zon maar komen, want na dit stappenplan ben jij klaar om te shinen met het mooie weer!

Het bericht Life is better in a bikini… verscheen eerst op hannah BLOG.