Look Good Feel Better Treatment

17 maart, 2018

Look Good Feel Better Treatment

De dag was aangebroken, ik mocht heerlijk gaan genieten van het Look Good Feel Better verwenmoment! Even ontsnappen uit de dagelijkse stress en me in de watten laten leggen door Huidcoach Anja.

Wat een warm welkom! We hebben eerst samen een kopje thee gedronken. Huidcoach Anja legde eerst alles uit en begon met de huidmeting waarbij mijn vocht-, vetgehalte en pH-waarde werden gemeten. Anja legde uit dat door de metingen de huidconditie inzichtelijk wordt gemaakt en dat hierop de behandeling wordt samengesteld. Een gezichtsbehandeling op maat kun je wel zeggen!

Na het intakegesprek werd ik begeleid naar een heerlijk verwarmde behandelstoel en toegestopt met een deken. Anja begon met het reinigen van mijn huid. Hierna volgde o.a. een voedende vitamine spray met een heerlijke frisse geur en als laatste werd Touch of Silk aangebracht. Dit product is een absolute topper en spant werkelijk de kroon. Letterlijk en figuurlijk een zijdezacht gevoel! De producten hebben mijn huid een zichtbare boost gegeven en de behandeling zorgde ervoor dat ik helemaal in een zen modus zat, heerlijk! Wat heb ik genoten van een uur pure verwennerij. Door de fijne behandeling bij Huidcoach Anja is hannah is een tevreden consument rijker.

Na afloop van de behandeling hebben we nog een kopje thee gedronken en wat nagepraat. De producten van hannah heb ik als prettig ervaren. Écht een kwalitatief top product. Als kers op de taart kreeg ik nog een hannah goodiebag aangeboden. Hierin zat een microwave kompresdoek en de First Aid, welke speciaal is ontwikkeld voor de huid die door bv. chemotherapie geen crème meer tolereert. En niet te vergeten een super lieve persoonlijke attentie van Huidcoach Anja zelf! Mijn voornemen voor dit jaar is mezelf structureel een gezichtsbehandeling gunnen bij Care huid en lichaamsverzorging!

De behandeling was super fijn en de producten van hannah voelen heerlijk aan. Het verschil voel en merk je meteen. De achtergrond van hannah en de ontwikkeling hiervan vind ik ook erg indrukwekkend. Het állerbelangrijkste is dat het doelgericht werkt en ook daadwerkelijk haar beloftes waarmaakt. Geursensaties leveren hier ook een bijdrage aan waar ik persoonlijk echt van kan genieten. Wij, kwetsbare vrouwen tijdens langdurig medicijngebruik hebben baat bij deze producten. Kortom, ik kan het iedereen aanbevelen! Inmiddels ben ik intensief de producten van hannah aan het gebruiken en in mijn laatste blog zal ik hier alles over vertellen en de resultaten met jullie delen.

Tenslotte een compliment aan Look Good Feel Better want wat is het toch fijn dat mensen zich hier belangeloos voor in willen zetten. Kankerpatiënten een glimlach en een ontspannen moment willen bezorgen! In een woord: GEWELDIG!

Lees ook de vorige blog van Marjolein: The story of my life

Het bericht Look Good Feel Better Treatment verscheen eerst op hannah BLOG.