Van op afstand verkopen veel geleerd!

3 februari, 2022

Van op afstand verkopen veel geleerd!

Naar aanleiding van de oproep in de besloten groep deel ik ook graag mijn succesverhaal met jullie:

Al een aantal jaren liep ik met het idee rond om andere schoonheidsspecialisten te helpen om commerciëler te worden. Om collega’s te begeleiden met marketingactiviteiten en/of te helpen met het opstarten van een salon. Vanwege mijn commerciële achtergrond en interesse vind ik dit ook één van de leukste dingen in mijn eigen salon. Tijdens de eerste lockdown in 2020 ben ik dit idee gaan uitwerken. Ik heb een aantal trainingen geschreven, een website laten maken en mijn enthousiasme groeide en groeide. Voor de training “Succesvol verkopen via de telefoon” was zeker tijdens de lockdowns veel animo en ik heb vele collega’s kunnen helpen met tips & tricks, waardoor er veel meer producten werden verkocht en wat tot succes heeft geleid.

Daarnaast heb ik contact met ANBOS gezocht of er interesse was in een verkooptraining. Vanwege de lockdown(s) was er behoefte aan onlinetrainingen en dit was voor hen ook nieuw. In overleg met ANBOS heb ik een (online)verkooptraining samengesteld: “Beter en meer verkopen”. Deze is zo goed ontvangen dat na het volgen van deze training je zelfs 7 accreditatiepunten ontvangt in het SKIN register!

Mocht er interesse zijn om deze verkooptraining te volgen via ANBOS? Er is nog plek op woensdag 16 februari of woensdag 30 maart 2022. Ook begeleid ik schoonheidsspecialisten in het optimaliseren van hun bedrijf om (weer) met passie te ondernemen. Bij de ZIIN.academy in Uden start ik binnenkort met het doceren van de opleiding ondernemersvaardigheden en verkooptechnieken. Neem voor meer informatie een kijkje op mijn website: www.trainingsinstituutelite.nl.

Je onderneming laten groeien betekent ook jezelf laten groeien. Passie maakt dat je de energie hebt om elke dag vol enthousiasme en plezier aan de slag te gaan. Ik hoop dan ook nog heel lang als huidcoach te werken en dit te combineren met deze (nieuwe) werkzaamheden.

Jacqueline Crietee
Schoonheidsinstituut Elite

Het bericht Van op afstand verkopen veel geleerd! verscheen eerst op hannah BLOG.