Met ouder worden is absoluut niets mis. Maar dan wel op een mooie en gezonde manier! Voor hannah geldt: een gezonde huid is in balans, voelt veerkrachtig aan en ziet er stralend en puntgaaf uit. Samen met de hannah huidcoach werk je aan ultieme huidverbetering.

Alleen smeren is niet genoeg en zoals bij alle leeftijden geldt: huidverbetering of huidverjonging kunnen nooit alleen uit een pot créme komen. Wanneer je geen aandacht schenkt aan gezond leven en dagelijkse verzorging van je huid, zal je weinig resultaat boeken. Effectieve huidverbetering met een duurzaam resultaat wordt verkregen door de combinatie van hannah producten, behandelingen met onder ander de hannah Bindweefselmassage, adviezen van de huidcoach en een gezonde leefstijl. De producten van de Red Line bevatten alles om de natuurlijke schoonheid van de huid structureel en langdurig te behouden.

Ontdek waar hannah voor staat en onderga een Xperience! De hannah huidcoach zal met de Skin Analyzer het vocht-, vetgehalte en pH-waarde van je huid meten. Tijdens een hannah Xperience gaat de huidcoach je uitleggen waarom je bepaalde producten gebruikt en wanneer zodat jullie samen het beoogde doel zullen behalen.

And C - Summerproof met hannah
And C - Summerproof met hannah
Farmer in style
Farmer in style
Designer Vintage
Designer Vintage
Celine Prins
Celine Prins
Azarakhsh Akbari
Azarakhsh Akbari

Vind een huidcoach

Vind een huidcoach bij jou in de buurt door hier je volledige postcode in te vullen.

hannah blog

Graag nemen we je mee in de wereld van huidverbetering. Lees tips & tricks over de huid op het hannah blog!

ga naar hannah blog

hannah nieuws