hannah wint Graydon Financieel Gezond award!

4 november, 2014

Ieder jaar reikt Graydon de Financieel Gezond award uit. Een prijs voor Nederlandse bedrijven die aan de strenge criteria voor financiële gezondheid voldoen. De award is een financieel kwaliteitskeurmerk van Graydon en is gebaseerd op omzetcijfers, jaarcijfers, kredietwaardigheid, betaalgedrag en de algemene bedrijfssituatie.

Slechts 3% van alle Nederlandse bedrijven heeft de financiën dusdanig op orde dat ze zich ‘financieel gezond’ kan noemen. Met gepaste trots kunnen we hierbij melden dat hannah SIRC volgens Graydon in deze top van financieel gezonde bedrijven behoort en dat we de Graydon Financieel Gezond award hebben ontvangen!

Verantwoord zaken doen

De 'financieel gezond' status is belangrijk, omdat we daarmee kunnen onderstrepen dat we een betrouwbare partij zijn om zaken mee te doen. De award laat zien dat we een verantwoord zakenpartner zijn. Onze relaties kunnen zonder zorgen met ons samenwerken. In de huidige economie is dat toch prettig om te weten. 

Monica van Ee, directeur van hannah SIRC: "Samen met onze huidcoaches werken wij op het hoogste niveau aan huidverbetering. Om dit te kunnen realiseren is naast kennis, kunde, kwaliteit en service, een financieel gezonde basis natuurlijk uitermate belangrijk. Wij zijn trots dat de Financieel Gezond award aan hannah SIRC is toegewezen. Een gezonde en stabiele financiële balans geeft ons bedrijf de kans om ook de komende jaren volop te blijven investeren in de onderneming, onze producten en opleidingen, en uiteraard onze huidcoaches. Deze award is een mooie erkenning én bevestiging om de toekomst met veel vertrouwen tegemoet te zien!"


Directeur Monica van Ee ontvangt de Financieel Gezond Award 2014 uit handen van Jan-Jasper Mijers van Graydon.