Het nieuwe boek Huid en meer...

7 december, 2015

Het boek 'Huid en meer' is een uniek naslagwerk boordevol tips & tricks dat door hannah is ontwikkeld in samenwerking met bekende experts op het gebied van huidverzorging, voeding, sport, cosmetische geneeskunde, visagie, haar, gebit en modestyling. Een huid die straalt van gezondheid en een zelfverzekerde uitstraling komen immers tot stand door een combinatie van factoren! 

Zo deelt hannah directeur Monica van Ee haar schat aan kennis over de huid en de juiste dagelijkse verzorging. Ralph Moorman, bekend van De Hormoonfactor, laat zien hoe je door voeding je gezondheid en huidconditie kunt beïnvloeden. Regelmatige lichaamsbeweging en ontspanning komen aan bod via personal trainer en sportpresentatrice Samantha van Wijk. Cosmetisch arts Elle Vissers vertelt alles over de mogelijkheden binnen de cosmetisch-medische wereld. Een apart hoofdstuk is gewijd aan Look Good Feel Better over uiterlijke verzorging voor mensen met kanker. 

Tandarts en implantoloog Martijn Molenaar, international hairstylist Ilham Mestour, make-up artist Carla Rep en presentatrice en fashionstylist Manon Meijers delen informatie over een mooi gebit, een kapsel dat bij je past, de juiste make-up én een outfit die je look compleet maakt. Tezamen zorgen zij ervoor dat je meer energie krijgt, lekkerder in je vel zit en gezonder door het leven gaat. Stuk voor stuk professionals die niets aan je willen veranderen, maar die je willen helpen als jij zélf vindt dat er iets te verbeteren valt! 

Klik hier om het boek Huid en meer... te bestellen.


Paperback | 200 Pagina's | Drukkerij Wedding BV | 2015 | ISBN 978 94 911 9740 6

'Huid en meer…' volgt de bestsellers 'Geef je huid en kans' (2005) en 'Als je huid je lief is' (1999) op, geschreven door founder Hannah Hakze.