Introductie nieuw product: Touch of Silk Limited Edition

7 november, 2015

Met veel enthousiasme is Touch of Silk in 2012 geïntroduceerd en zelfs bekroond met een innovatie award. "Er zijn van die beautyproducten waarvan je denkt: hoe kon ik ooit zonder, Touch of Silk is daar één van!" en "Zou het wel altijd bij me willen hebben" zijn sindsdien veel gehoorde reacties. Daarom is deze bijzondere formule, naast de 10ml en 45ml, nu ook tijdelijk verkrijgbaar in een limited edition van 30ml. Deze neem je makkelijk mee, zodat je altijd en overal een zijdezachte huid kunt hebben!

Revolutionair systeem 
Dankzij het revolutionaire airless pompsysteem, waarbij de substantie is verpakt in een zakje en in de flacon geleidelijk vacuüm getrokken wordt wanneer het bij gebruik 'opgepompt' wordt, kun je met veel plezier de Touch of Silk tot op de laatste druppel gebruiken.

Veelzijdige must-have 
Op basis van vitamine A, C en E en siliconenolie is deze multifunctionele teintverbeteraar in staat om kleine oneffenheden onmiddellijk op te vullen en de teint perfect egaal en mooi gematteerd achter te laten. Het helpt littekens en kleine huidbeschadigingen op een natuurlijke manier en zelfs sneller te herstellen. Draag je make-up? Het werkt perfect als primer. Voor mannen is het ideaal om na het scheren te gebruiken voor een gladde huid zonder irritaties. Een veelzijdige must-have in huidverbetering en in deze limited edition handig voor onderweg als touch-up! 

De Touch of Silk Limited Edition is te bestellen in de webshop.

De Touch of Silk Limited Edition is te bestellen in de webshop.