Finale Miss Nederland 2016

28 september, 2016

Op maandag 26 september jl. is het team van hannah aanwezig geweest bij de Finale Miss Nederland 2016 waar de prachtige Zoey Ivory van der Koelen is verkozen tot hét mooiste meisje van het land! 

Foto: Paul Ridderhof

Het komende jaar is zij het gezicht van Miss Nederland en dient zij als rolmodel voor jonge meiden. In januari reist zij af naar de Filipijnen waar ze zal deelnemen aan de Miss Universe verkiezing. Het was een fantastische avond met naast de vaste onderdelen van de Missverkiezing met de 12 finalisten, optredens van o.a. Elize, Ridder van Kooten, Jake Reese, René van Kooten en Zomaer. De presentatie lag in handen van Kim Kötter en Viktor Brand en als klap op de vuurpijl zorgde The Partysquad voor een knallende afterparty!


Foto: William Rutten

Een moeilijke taak voor de jury
De vakkundige jury bestaande uit onze ‘eigen’ Monica van Ee, Albert Verlinde, Kristina Bozilovic, William Rutten, Kelly Weekers, Rob Peetoom en Eugène Jans heeft een moeilijke taak gehad om een winnares te kiezen uit 12 kanjers. Na lang beraad verkozen zij uiteindelijk Zoey Ivory tot Miss Nederland 2016! Het juryrapport luidde:

‘Zoey Ivory is in deze verkiezing gestapt met een duidelijk doel voor ogen: van fashionmodel naar rolmodel. Zij heeft met haar sprankelende uitstraling laten zien dat zij de kroon waardig is. Als model gaat het om het uitdragen van een commerciële boodschap zonder persoonlijke inbreng, maar als rolmodel van Miss Nederland draait het juist om een sterke persoonlijkheid die zelfverzekerd en succesvol in het leven staat om zo als voorbeeld te dienen voor vele jonge vrouwen.  De jury ziet in Zoey Ivory een pure, zelfbewuste, intelligente, bloedmooie en krachtige jongedame die deze inhoudelijke boodschap met passie kan uitdragen’.

Foto: Paul Ridderhof

hannah als partner en begeleider
De huid is één van de belangrijkste visitekaartjes voor je totale uitstraling. Om het belang van een goede, bewuste huidverzorging én verbetering al op jonge leeftijd te promoten, is hannah partner en actief begeleider van Miss Nederland. Wie zelfbewust is, is ook bewust bezig met de gezondheid en uitstraling van de huid. Voor hannah vormt de samenwerking daardoor ook een bewuste keuze om dit zelfbewustzijn actief te kunnen ondersteunen. Schoonheid is niet alleen voorbehouden aan uitsluitend jonge vrouwen. Jong leren hoe je de huid optimaal kunt verbeteren en verzorgen vormt echter wel dé belangrijkste basis voor het ouder worden met een mooie, stralende en gezonde huid.

Ter voorbereiding op de finale bezochten de 12 finalisten elke 4 tot 6 weken een huidcoach. De behandelingen varieerden van een bindweefselmassage tot een dieptereiniging van de huid. Het behandelplan was natuurlijk afhankelijk van de huidconditie van de finalist en wat de huidcoach op dat moment noodzakelijk vond voor de huid. Het was geweldig om de finalisten met een stralende huid op het podium te zien schitteren!

Aandacht voor Hulphond Nederland
Als partner van Hulphond Nederland  heeft hannah ook Miss Nederland aan dit geweldige doel kunnen verbinden. Tijdens de finale is daarom natuurlijk ook aandacht besteed aan het fantastische werk dat hulphonden verrichten en heeft de stichting mooie donaties mogen ontvangen! Zoey Ivory zal Hulphond Nederland een jaar uitdragen als goed doel. 

Klik hier voor een sfeerimpressie van de finale!