Een mooie huid en meer…

14 november, 2016hannah gunt iedereen een prachtige huid en nog veel meer! Daarom is in samenwerking met verschillende experts het boek Huid en meer ontwikkeld. Een prachtig boek vol informatie, tips en tricks op het gebied van huidverzorging en –verbetering, voeding, sport, cosmetische geneeskunde, visagie, haar, gebit en mode.

Pure schoonheid, vitaliteit, een huid die straalt van gezondheid en een zelfverzekerde uitstraling komen tot stand door een combinatie van factoren. Diverse professionals delen hun kennis waardoor een fantastisch naslagwerk is ontstaan. Het zijn stuk voor stuk professionals die niets aan jou willen veranderen, maar je willen helpen op het moment dat jij zélf vindt dat er iets te verbeteren is!

Professionals delen hun kennis

Monica van Ee, directeur van hannah SIRC vertelt alles over de huid, duurzame huidverbetering en de juiste dagelijkse verzorging. Ralph Moorman, bekend van onder andere ‘De Hormoonfactor’, legt uit hoe je je algehele gezondheid en daarmee ook de conditie van je huid door middel van de juiste voeding kunt optimaliseren. Regelmatige lichaamsbeweging en ontspanning komen aan bod via personal trainer en lifestyle coach Samantha van Wijk. Cosmetisch arts Elle Vissers vertelt alles over de mogelijkheden binnen de cosmetisch-medische wereld. Een apart hoofdstuk is gewijd aan Look Good…Feel Better over uiterlijke verzorging voor mensen met kanker. Tandarts en implantoloog Martijn Molenaar, hairstylist Ilham Mestour, make-up artist Carla Rep en presentatrice en fashionstylist Manon Meijers delen informatie over een mooi gebit, een kapsel dat bij je past, de juiste make-up én een outfit die je look compleet maakt. 

- Huid en meer... € 19,95