Een feestelijke avond bij Musicals in Concert

7 maart, 2017

Na Dreamgirls en The Bodyguard heeft hannah SIRC haar klanten en vrienden dit jaar getrakteerd op een exclusieve voorstelling van Musicals in Concert. Het was weer een enorm gezellig feest want hannah heeft de leukste klanten in de beautybranche! Speciaal voor hannah speelde de fantastische cast haar laatste voorstelling van de tour op 5 maart 2017  in het Oude Luxortheater in Rotterdam.

In een intieme concertsetting kwamen liedjes uit diverse musicals voorbij. Fantastische hits uit onder andere: The Lion King, Dreamgirls, Miss Saigon, Hairspray, Sister Act, Grease, Aida en The Bodyguard zorgen voor luidkeels gezang in de zaal. De topcast bestaande uit: Jim Bakkum, Stanley Burleson, Carolina Dijkhuizen, Tony Neef, Vajèn van den Bosch en Nurlaila Karim zorgen samen voor een geweldige show. 


Voor veel huidcoaches en vrienden is het jaarlijkse feest een mooi moment om bij te praten, op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en natuurlijk gezellig samen te zijn. 


Al jaren werkt hannah prettig samen met Stage Entertainment die ook met Musicals in Concert weer een zeer goede productie heeft weten neer te zetten. Aan hannah de eer om de tour af te sluiten. De voorstelling op 5 maart 2017 was de allerlaatste!

Directeur van hannah Monica van Ee: “Het is hartverwarmend om te zien hoe groot de opkomst elke keer weer is. Om zoveel fantastische vakvrouwen – en mannen bij elkaar te zien is ontzettend leuk. We werken in een fantastische branche die grotendeels uit vrouwelijke ondernemers bestaat en daar ben ik enorm trots op.’’

Fotografie: Disian van Loon