Hoge noot

28 september, 2017

Amandelen zijn één van de gezondste noten, want zij zijn rijk aan mineralen en vitamines die goed zijn voor o.a. je hersenen, hart en spijsvertering. Maar wist je dat de amandel ook goed voor je huid is? Met name de bittere amandel, want daaruit kan een extract gewonnen worden wat valt onder AHA’s (Alfa Hydroxy Acids). Zo is het Primum Elixer van hannah ontwikkeld op basis van amandelzuur.

Deze amandelzuurpeeling is momenteel een immens populaire behandeling bij de hannah huidcoach. Het wordt beschouwd als een milde peeling, doordat het geen roodheid veroorzaakt en een minimale irritatiekans geeft, maar wel een maximale effectiviteit en huidverbetering geeft. Deze peeling dringt veel minder diep door in de huid vanwege de grotere moleculaire structuur en zorgt voor een meer gecontroleerde vernieuwing van zowel de opperhuid als een deel van de diepere huidlagen dan andere AHA’s. Daarom is het Primum Elixer ook uitstekend geschikt bij rosacea, acne en hyperpigmentatie. Ook een gevoelige - of eczeemhuid en zelfs de donkere huid kan deze peelende behandeling met succes ondergaan. Niet alleen worden de dode huidcellen verwijderd, het zorgt tevens voor een regeneratie van de huideigen collageen- en elastinevezels, voor een voelbaar én zichtbaar stevigere en egalere huid.

Naast het mild peelende effect zorgt het voor een optimale hydratatie, waardoor werkstoffen in crèmes beter worden opgenomen. Tevens werkt het hyperpigmentatie en huidverkleuringen tegen. Amandelzuur heeft tevens krachtige antibacteriële eigenschappen, die heel nuttig zijn bij de behandeling van ófwel het voorkomen van onzuiverheden. Het Primum Elixer helpt hierdoor tevens bij het reguleren van de talgproductie en het verminderen van acne. Deze peeling kan ook ideaal worden ingezet bij een huid met rosacea, eczeem en psoriasis, omdat deze de lederhuid verdikt en de huid hydrateert.

Het is zeer aan te raden om de amandelzuurpeeling in combinatie met de hannah bindweefselmassage te ondergaan voor maximale huidverbetering. Bezoek daarom iedere 6-8 weken een huidcoach. Als onderhoud gebruik je het Primum Elixer ook thuis*, waarbij de frequentie afhankelijk is van je huidconditie. Het resultaat? Binnen no-time weer een gladde, frisse, jeugdig ogende en stralende huid!


Be·YOU·tiful

Bij aankoop van een hannah Primum Elixer bij de huidcoach krijg je (zolang de voorraad strekt) een mooi spiegeltje cadeau voor in je handtas. Hierop staat de treffende quote hello be·YOU·tiful, dus wees jezelf en ga zelfverzekerd met een mooie gladde, stevige en gave huid door het leven, want dan ben jij op je allermooist!

hannah Primum Elixer 30ml/€55,-
*Dit product is alleen verkrijgbaar na een uitgebreide huidmeting en op advies van een huidcoach.