Succesvolle actie Geef een glimlach cadeau

3 maart, 2017


De stichting Look Good Feel Better zet zich in om voor alle mensen met kanker een positieve schakel te zijn in het ziekteproces. Even niet bezig zijn met ziek zijn maar jezelf beter voelen. Vanuit die gedachten zijn zij begin februari 2017 gestart met de geweldige actie ‘Geef een glimlach cadeau’. 

Schoonheidsspecialistes konden zich opgeven voor deze actie en gaven daarmee aan gratis behandelingen te willen geven aan mensen met kanker.  Uiteraard konden ook hannah huidcoaches zich opgeven voor dit geweldige initiatief. Maar liefst 90 huidcoaches hebben deelgenomen aan deze actie! Daarmee zijn er alleen al 500 gratis behandelingen gegeven in de maand februari door hannah huidcoaches!

Monica van Ee: ‘Wij zijn erg trots dat er zo enthousiast gereageerd is en er zoveel salons hebben deelgenomen. Als partner van Look Good Feel Better doen we natuurlijk mee aan deze actie want wij weten hoe empathisch onze hannah huidcoaches zijn.  Veel van hen zijn ook vrijwilliger bij de workshops die worden gegeven in ziekenhuizen.’

Meer informatie over Look Good Feel Better : www.lookgoodfeelbetter.nl