Brilliant Touch wint felbegeerde Beauty Astir!

28 maart, 2018

Op dinsdagavond 27 maart jl. werden de beste cosmetica introducties van het afgelopen jaar beloond met een Beauty Astir Award. Ruim 170 genodigden zaten gespannen in de zaal bij CitySense in Utrecht, in afwachting of zij met deze felbegeerde award naar huis mochten gaan. In de categorie ‘Salon’ won hannah deze ‘Oscar onder de beauty awards’ met Brilliant Touch! 

Als merk introduceren wij vernieuwende producten die zowel snelle of zelfs direct zichtbare resultaten hebben, maar die op de langere termijn tevens huidverbeterend zijn. De samenstelling van Brilliant Touch zorgt voor een direct soft focus-effect dankzij de lichtweerkaatsende werking van Diamond Core Powder Global Lumière, een luxueus wit diamantpoeder. Op de langere termijn is de formule tevens intensief huidverbeterend bij rimpels en met name huidverslapping. 

Direct resultaat voor de perfecte ‘selfie’! 
Brilliant Touch werkt direct als een slimme filter om zichtbare poriën te verminderen en een glimmende huid te matteren. Hierdoor krijgt de huid onmiddellijk een gave, opvallend heldere, frisse én mooie egale uitstraling. Met Brilliant Touch is iedereen fotogeniek zelfs zonder make-up! Het is een onmisbaar product voor het maken van de perfecte ‘selfie’! 

Rimpels en huidverslapping in de ban op de langere termijn 
De hightech-werkstof Progeline™ is verantwoordelijk voor het huidverbeterende effect op de langere termijn. Deze geavanceerde peptide is afkomstig van Elafin, een enzymvertragende werkstof die de integriteit van de extracellulaire huidmatrix reguleert. De toegevoegde werkstof Progeline™ bestaat uit 3 hoogwaardige aminozuren. Deze synergetische combinatie vermindert de verschijning van rimpels en pakt met name huidverzakking/huidverslapping uitzonderlijk krachtig bij de kern aan. 

Een mooie matte én gave teint 
De Brilliant Touch bevat tevens siliconenolie dat ervoor zorgt dat kleine oneffenheden onmiddellijk worden opgevuld en dat de teint egaal en gematteerd achterlaat, zonder enig vetspoortje. Siliconenolie reguleert én behoudt het juiste vochtgehalte in de huid, zonder haar af te sluiten of te verstikken. Het wordt ook succesvol ingezet om littekens beter en mooier te laten genezen en te verzachten, af te vlakken en bovendien zichtbaar en voelbaar gladder te maken. 


Boordelingen door de ‘Experts of Beauty’ 

De presentatie van de feestelijke uitreiking van de Beauty Astirs 2018 was in handen van Quinty Trustfull. Zij reikte de felbegeerde awards uit aan de winnaars. Alle inzendingen werden de afgelopen periode beoordeeld door een onafhankelijke jury van journalisten zowel online als offline, die verenigd zijn onder de naam ‘Experts of Beauty’. Beautyblogger Mascha Feoktistova en Tine Lafaire – juryleden van de ‘Experts of Beauty’ – vertelden hoe de producten zijn beoordeeld op inhoud, uitstraling en prijs. 

Over  Brilliant Touch luidde het juryrapport: 
“Brilliant Touch bevat een poeder dat licht weerkaatst, zichtbare poriën vermindert en een glimmende huid matteert. Eigenlijk werkt het als een slimme filter, maar dan in het echte leven. Het resultaat is een directe, gave, frisse en egale look zonder dat er make-up aan te pas komt. Werkelijk briljant!”