Een onmisbaar huidverbeterend duo voor alle aanstaande- én net bevallen moeders!

23 maart, 2018


Tijdens de zwangerschap verandert er veel in het lichaam van een vrouw. Door het groeien van de baby neemt het gewicht van vrouwen toe en zet de huid uit, met als gevolg vaak de vorming van striae. Onder invloed van hormonen kan de huid bovendien droog worden en onplezierig strak gaan aanvoelen. De Remodelling Cream en de Body Oil kunnen beide succesvol wordt ingezet bij de behandeling van o.a. striae en een uitgedroogde huid. Dit maakt dit huidverbeterende duo onmisbaar

Zeg nee tegen striae!

De Remodelling Cream bevat maar liefst 12% natuurlijke Vitamine E! Dit is een uitzonderlijk hoog percentage voor een crème. Vitamine E activeert de doorbloeding, regenereert de huid, herstelt beschadigde huidcellen, verstevigt het huidweefsel en bevordert een optimaal zuurstofgebruik van de huid. Deze vitamine heeft dus een cruciale rol bij het voorkomen van huidbeschadigingen, ofwel striae. Deze ‘herstelvitamine’ vermindert tevens de verharding van de wanden van de kleine bloedvaten in de huid, waardoor de roodheid van littekens zoals bij striae vermindert.

Voorkomen is altijd beter dan genezen!

Oliën zorgen ervoor dat de lichaamshuid soepel en sterk wordt én ook langdurig blijft. Dit is zeker in het laatste trimester van de zwangerschap van cruciaal belang, want daardoor kan striae geminimaliseerd óf zelfs voorkomen worden. Oliën zijn dan ook niet voor niets zo intensief huidverbeterend in producten voor de huid van zwangere vrouwen.

In de formule van Body Oil is Macadamia-olie als belangrijkste basis gecombineerd met Arganolie. Plantaardige oliën hebben een hoge mate van affiniteit met de huid, omdat deze sterk overeenkomen met de van nature, huideigen oliën. Arganolie bevat een uitzonderlijk hoog gehalte aan essentiële vetzuren, waardoor het herstellende vermogen op de vet- en vochtbalans van de huid groot is. Door dit herstel wordt de natuurlijke huidbarrière versterkt. Dankzij de milde samenstelling op basis van natuurlijke oliën kan de Body Oil ook worden gebruikt voor een kalmerende babymassage.

Lees ook de blog van Kim Kötter: “Op de vraag die veel gesteld is tijdens mijn huidige zwangerschap “heb je striae gekregen?” kan ik dankzij hannah’s Remodelling Cream volmondig “NEE” zeggen!”

Hét gouden duo voor een lichaamshuid in topconditie tijdens én na de zwangerschap

Het consequente, dagelijkse gebruik van de Remodelling Cream en de Body Oil al tijdens de eerste maanden van de zwangerschap, helpt striae te voorkomen. Voor vrouwen bij wie reeds striae is ontstaan, zal de dagelijkse verzorging met deze beide producten ontsierende huidstriemen verminderen. De producten zijn perfect naast elkaar te gebruiken, waarbij altijd als eerste product de Remodelling Cream wordt aangebracht, om dan te vervolgen met de Body Oil. Dankzij dit gouden product duo kunnen alle ‘newborn mamma’s’ of moeders in wording met een mooie, gezonde en gave huid genieten van hun zwangerschap en kraamtijd!

Remodeling Cream 200ml en Body Oil 500ml zijn verkrijgbaar bij de huidcoach of in de webshop.