Nicky Opheij is on a mission!

31 augustus, 2018

Afgelopen week presenteerde Nicky Opheij onze Miss Nederland 2017 haar eerste boek: On a mission. In dit tijdperk van social media, waarin (jonge) meiden zich 24/7 kunnen spiegelen aan hun (ogenschijnlijke) perfecte rolmodellen heeft Nicky Opheij een missie: wees gezond, iedereen is anders, leef en geniet en denk aan de toekomst! Doe maar gewoon, dan ben je mooi genoeg. Deze missie heeft ze vertaald in een prachtig boek.


Trots!
Het hannah team is ontzettend trots op Nicky en in het bijzonder hannah directeur Monica van Ee die tijdens de release het eerste exemplaar van Nicky in ontvangst mocht nemen: “Als moeder ben ik heel trots op mijn nuchtere dochter, maar in de huidige (online) wereld van 'perfectie' zou ik iedere moeder adviseren dit boek te kopen voor haar tiener. Nicky Opheij verwoordt in haar boek precies die missie waar Miss Nederland en ikzelf voor staan: jonge mensen helpen om zelfverzekerd door het leven te gaan!”

Musthave boek voor alle tienerdochters
Nicky Opheij is bekend als de meest sympathieke winnares van Hollands Next Topmodel en Miss Nederland ooit. De periode na Hollands Next Topmodel was niet makkelijk voor haar. Ondanks de mooie opstap die het programma voor haar was, kwam ze al snel in aanraking met modellenbureaus die wilden dat ze haar figuur zou veranderen. Kilootje minder hier, centimetertje minder daar. Het natuurlijke - en gezonde - figuur van Nicky bleek niet in de standaarden van de meeste bureaus te passen. Dankzij Nicky’s no-nonsense karakter is ze nooit meegegaan met de onrealistische wensen van de bureaus, maar bleef ze trouw aan zichzelf en haar eigen gezondheid. Deze positieve boodschap wil ze ook brengen aan jonge meiden.

Het echte verhaal
In dit boek gaat Nicky met de billen bloot en vertelt ze haar goudeerlijke verhaal over haar struggles, ze gaat in gesprek met topmeiden uit the industry en deelt haar beautygeheimen. Én ze geeft 30 recepten voor powerontbijtjes, slimme tussendoortjes, snelle lunches en heerlijke hoofdgerechten. Allemaal supermakkelijk klaar te maken, barstensvol vitamines en voedingsstoffen waar je lijf sterk van wordt, je huid van gaat stralen en je humeur van opknapt. Op basis van verse, gezonde en betaalbare ingrediënten, gewoon verkrijgbaar bij elke supermarkt.

Nicky’s skin secrets
In de huidverbeteringsbranche weten we als geen ander dat goed voor jezelf zorgen erg belangrijk is, je huid in goede conditie houden, gezond eten en voldoende drinken zijn allemaal aspecten die met elkaar samenhangen. Omdat huidverbetering hoog in het vaandel staat bij hannah en iedereen graag willen informeren hoe belangrijk het is om goed voor jezelf en je huid te zorgen. Hebben wij bijgedragen aan dit prachtige boek en heeft Nicky speciaal een hoofdstuk gewijd aan huidverzorging. Hierin vind je allerlei tips van Nicky en de hannah huidcoach over hoe je je huid in topconditie houdt.

Het boek is verkrijgbaar voor €17,50. Klik hier voor meer informatie en het bestellen van het boek.