Winter shower power

7 november, 2018

Niets is zo weldadig tijdens de gure dagen van het najaar en de winter, als lekker warm douchen. Tijdens de koude maanden wordt er dan ook vaak warmer en vooral langer gedoucht en daardoor meer vocht aan de huid ontrokken. Dankzij de multifunctioneel inzetbare, uniseks Shower Treatment van hannah® blijft de beschermlaag van de huid intact, droogt deze niet uit en krijgt de lichaamshuid alles om gezond, weerbaar en soepel te kunnen overwinteren.

Wist je dat veelvuldig douchen met schuimende producten de huid flink kan uitdrogen en dat daardoor de huid kwetsbaar kan worden? Veel producten voor onder de douche bevatten een hoog gehalte aan schuimende ingrediënten zoals sodium laureth (of lauryl) sulfate of ammonium laureth sulfate. Deze sterk uitdrogende chemicaliën worden volop toegevoegd aan onder meer reinigers, shampoos, douchegels en tandpasta’s, omdat veel mensen een schuimend product asso- ciëren met “schoon” worden. Maar deze ingrediënten doen de huid, het haar en de rest van het lichaam helaas in veel gevallen meer kwaad dan goed.

De uitzonderlijk milde samenstelling van de hannah® Shower Treatment bevat tevens kalmerende goudsbloemolie, voedende lecithine, essentiële vetzuren uit kokos, verzachtende sheabutter en de antioxidant vitamines C en E. Daar waar nodig herstelt het gebruik van Shower Treatment de lipidenlaag van de huid. Het resultaat is een subtiele en fris geurende, grondig schone, fluweelzachte en tevens goed gehydrateerde lichaamshuid. Dit scheelt tijdens de koude maanden van het jaar een hoop extra smeren en hydrateren met bodylotions of oliën! Meer weten? Bekijk dan het hele persbericht.