​Zo ben jij straks ready voor de wintersport!

22 januari, 2018


Het wintersportseizoen is in volle gang en veel mensen gaan richting de besneeuwde gebergtes. Om je huid te verzekeren van een veilige afdaling, is een goede verzorging erg belangrijk. Met deze skincare producten sta jij straks met een goed beschermde huid op de piste! 

Ski Survival pakket!

Tijdens de winter krijgt je huid het zwaar te verduren vanwege de koude, gure weersinvloeden. De meeste crèmes zijn gebaseerd op een olie-in-water formulering. Echter wordt zo’n crème beïnvloed door lage temperaturen, waardoor het een extra koud gevoel op je huid geeft wanneer het kwik daalt. Om koning winter te trotseren is het beter om een crème met een water-in-olie emulsie te gebruiken zoals Cell Recovery Cream. Deze crème biedt optimale bescherming en is daarom een absolute musthave voor jouw wintersportvakantie!

Zoek je na het skiën lekker de warmte op? Je huid kan door de wisseling van temperatuur en de centrale verwarming vocht verliezen. Hierdoor wordt je huid droog, dof en schraal en kunnen waardevolle voedingsstoffen uit crèmes helaas verloren gaan. Touch of Silk is in staat om het vocht langdurig door de huid te laten vasthouden, zonder haar af te sluiten of te verstikken, voorkomt een schrale huid en geeft een zijdezacht gevoel! 

Om ervoor te zorgen dat jij en je gezelschap met een onbezorgde huid kunnen skiën biedt hannah je tijdelijk het Ski Survival pakket aan met extra grote verpakkingen! Het pakket bestaat uit:

  • Cell Recovery Cream 200ml
  • Touch of Silk 200ml
  • hannah tissue box
  • Burberry tas

Het Ski Survival pakket is €155,- en verkrijgbaar bij de huidcoach.

Ski Piste Fun

Boven op de piste is de UV-straling extra krachtig. Tussen de hoge bergen en de lager gelegen landen kan het verschil in UV-intensiteit oplopen tot wel 30%! Daarom is het van belang om goed te blijven smeren en vergeet dan ook zeker je lippen niet. In je ski-jas is er zeker weten ruimte voor de Juvi Protect 10ml met SPF 30. Gebruik voor je lippen de Full Lips met SPF 15 om droge lippen en ook verbranding te voorkomen. Veel Ski Piste Fun toegewenst!