hannah viert haar 40-jarig jubileum op spectaculaire wijze

24 mei, 2019

Sinds 1979 staat hannah voor ambachtelijke huidverbetering en bestaat de basis van het merk uit productontwikkeling en het delen van kennis en kunde. Al 40 jaar draagt hannah informatie, wetenschap en ervaring van de huid en meer… met veel plezier over aan zowel de huidcoach als de consument. Omdat hannah haar huidcoaches nog meer bagage wil meegeven, heeft het hannah team tijdens het jubileumjaar de huidcoaches een speciale mogelijkheid gegeven om op een bijzondere locatie hun kennis te verrijken om hun succes te vergroten.

Op reis met 100 huidcoaches
Ter ere van het 40-jarig jubileum heeft hannah maar liefst 100 huidcoaches in het weekend van 17 t/m 20 mei jl. meegenomen naar de Algarve in Portugal. Uit alle hoeken van Nederland hebben de huidcoaches zich verzameld en zijn verdeeld vanuit Schiphol Amsterdam en Eindhoven Airport vertrokken onder leiding van het hannah team. Tijdens vier zonovergoten dagen zijn inspirerende masterclasses gegeven, zijn de huidcoaches sportief aan het werk gezet en is het jubileum stiekem tot in de late uurtjes gevierd. Het weekend is er één om nooit te vergeten, waarin hannah haar huidcoaches in de spotlights heeft gezet.

Masterclasses door experts
Gedurende het bomvolle weekend zijn er vijf exclusieve masterclasses gegeven door: Charlotte Labee, Rudolph Strickwold, Karl Emerick Hanuska, Zoey Ivory van der Koelen en Monica van Ee, om de hannah huidcoaches te inspireren en motiveren om doelen te stellen en die ook daadwerkelijk te verwezenlijken. Het toevoegen van hun persoonlijke reis naar succes maakt iedere sessie boeiend en leerzaam voor de aanwezigen.

Happy healthy hannah
Door regelmatig een behandeling te ondergaan inclusief bindweefselmassage geef je de huid een goede work-out. Om ook de huidcoaches in goede conditie te houden, is er tijdens de jubileumreis niet alleen aan de hersenen veel gevraagd, maar is ook het lichaam aan het werk gezet.

Kennis delen = succes vermenigvuldigen
Met veel trots en plezier wordt door zowel hannah als de aanwezige huidcoaches teruggekeken op een zeer geslaagd en gezellig lang weekend, waarin alle betrokkenen enorm geïnspireerd zijn geraakt en hannah zich als merk en team inzet om nog meer kennis te delen om vervolgens het succes te kunnen blijven vermenigvuldigen!

Check hier het volledige persbericht.