Met trots presenteren wij…

3 juni, 2019

Een brede visie op de huid en de gezondheid ervan is onmisbaar als zichtbare én voelbare huidverbetering de doelstelling is. Reeds vier decennia lang werkt hannah effectief probleemoplossend vanuit deze visie. Met de introductie van de nieuwe producten Prepare Potion, SebuPure en FiXing Touch komt hannah opnieuw met drie effectieve oplossingen die zijn ontwikkeld, doelgericht denkend vanuit specifieke huidproblemen.

Het gebruik van geavanceerde producten die zich specifiek richten op een bepaald huidprobleem is een essentieel onderdeel van het ‘hannah systeem voor huidverbetering’. Als merk werkt hannah altijd vanuit de kern van een huidprobleem, waarbij duurzame resultaten de doelstelling zijn. De belangrijkste filosofie van hannah is om alles uit de huid te halen wat nog potentieel aanwezig is. Dat wil zeggen dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie intensief worden verbeterd tijdens de behandelingen. Na het vooraf zorgvuldig meten van de huid kunnen heel gericht de juiste producten worden ingezet. De hannah-lijn breidt dit voorjaar uit met maar liefst drie nieuwe producten.

NIEUW! hannah Prepare Potion
De nieuwe Prepare Potion is een milde en effectieve formule die volgt als een extra reinigende stap op de hannah Cleansing Milk of Cleansing Oil. Deze geavanceerde potion bereidt de huid voor, waardoor deze maximaal kan profiteren van essentiële werkstoffen uit huidverbeterende producten. De voedende producten die volgen na het gebruik van de Prepare Potion worden dankzij de formule uitzonderlijk goed opgenomen, waardoor deze nóg intensievere huidverbeterende resultaten zullen genereren. Prepare Potion is geschikt voor ieder huidtype, afhankelijk van het gebruik. Het is ook perfect inzetbaar voor het verhelderen van de teint, het behandelen van een verdikte huid, bij (hyper)pigmentatie, acne, rosacea en voor de behandeling van de droge, gedehydrateerde (eczeem) huid.

NIEUW! hannah SebuPure
De formule van de nieuwe SebuPure is speciaal ontwikkeld voor de vette huid of de huid met acne. Deze crème heeft als voornaamste doel het reguleren van de talgproductie en het verminderen van roodheid. Acne en een vette huid worden, door de unieke samenstelling van ingrediënten, effectief aangepakt en verminderd, waardoor de huid sneller en beter kan herstellen.

NIEUW! hannah FiXing Touch
De nieuwe FiXing Touch is een geavanceerd product om een beschadigde en/of geïrriteerde huid snel te herstellen en het versterkt de natuurlijke huidbarrière. Deze unieke formule zorgt er niet alleen voor dat de huid sneller herstelt, maar geeft daarnaast ook een aangenaam huidgevoel, waardoor een ruw aanvoelende huid weer zacht en soepel aanvoelt. De aanmaak van nieuw collageen wordt intensief gestimuleerd en littekens herstellen beter én mooier. FiXing Touch biedt bescherming aan de huid zonder de poriën af te sluiten, waarbij een goede vochtbalans wordt gecreëerd en langdurig wordt behouden. FiXing Touch is geschikt voor iedere huid die herstel nodig heeft. Van eczeem, (acne)vlekjes tot aan littekens, maar ook bij rosacea, gesloten schaafwonden en iedere huid met een behoefte aan krachtig herstel en bescherming.

Check hier het volledige persbericht.