Mijn huid verdient ieder seizoen de beste coach

10 april, 2019

De missie van hannah zie je terug in elke tak van sport. Vrouwen in hun kracht zetten, want zelfverzekerdheid is echte beauty. Een mooie, gave huid kan zeker daartoe bijdragen. Als hoofdsponsor van Miss Nederland en met deze nieuwe campagne zetten wij twee jonge sportheldinnen, hockeyster Lidewij Welten en schaatsster Antoinette de Jong, in het zonnetje!

Sporten, ook onmisbaar voor de huid
Onder het motto “Geef je huid een kans” wordt iedere dag met veel passie gewerkt aan huidverbetering door zo’n 450 huidcoaches verspreid over Nederland. Een huidcoach die volgens het hannah concept werkt doet veel meer dan alleen het structureel verzorgen van de huid. Zij coacht immers haar cliënten op meerdere fronten en met empathie, op de weg naar een gezonde, vitale en mooie huid. Je verdient het beste in huidverbetering en iedere huid behoeft een andere aanpak. Samen met een huidcoach wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld met als doel het allerbeste uit je huid te halen. Door tijdens de behandelingen bij de huidcoach én thuis zelf te werken volgens het hannah systeem voor huidverbetering, wordt de huid dagelijks aan het werk gezet om een betere conditie te krijgen. Dit is net zo onmisbaar als sporten voor het hele lichaam!

Let’s work out
Men is lid van een sportvereniging of gaat naar de sportschool om de lichamelijke conditie te verbeteren en te behouden. Door regelmatig te sporten verbeter je niet alleen de conditie, maar ook de algehele gezondheid. Om je huidconditie te verbeteren en op een gezond peil te houden, is een frequent bezoek aan de huidcoach van groot belang. Door regelmatig een behandeling te ondergaan inclusief bindweefselmassage geef je de huid dus een goede work-out!

Meer weten? Bekijk dan het hele persbericht.