Missen parade(ren) op boot tijdens Gay Pride

3 juli, 2019

Deel uit maken van de Gay Pride, dat wil iedereen wel. Daadwerkelijk op een boot kunnen staan en meevaren tijdens de officiële Canal Parade, dat is uniek! Er wordt dan ook door de strenge ballotagecommissie van organisator Pride Amsterdam een selectie gemaakt welke 80 boten mogen deelnemen. Met veel enthousiasme maken wij - hannah - als hoofdsponsor het mogelijk dat Miss Nederland meevaart in de jaarlijkse Amsterdam Gay Pride Canal Parade op zaterdag 3 augustus 2019!

Als genderneutraal cosmeticamerk geloven wij in jonge mensen in hun kracht te zetten en het beste uit de individu te halen. Dat begint bij de huid en alles wat dit omhult. Daarom hebben wij vijf jaar geleden ervoor gekozen om hoofdsponsor van Miss Nederland te worden om een traditioneel instituut op verschillende manieren te innoveren. Dát is wat deze samenwerking bewerkstelligt; een rolmodel creëren met de kroon als symbool van zelfverzekerdheid. Dit jaar worden er twee dromen van de organisatie verwezenlijkt: het RTL4 tv-programma Op Jacht Naar De Kroon waar het Miss Nederland traject van casting tot finale op de voet wordt gevolgd en door deelname aan de Canal Parade om een belangrijke boodschap uit dragen!

In dit jaar’s Amsterdam Pride thema “Remember the past, create the future” zet de organisatie op de Miss Nederland boot haar rolmodellen op een voetstuk. Dit zijn de eigen Missen, maar ook Missen en Misters uit de community en verschillende drag queens die zich inzetten met name voor de community en jeugd. Toch mag glitz & glam niet ontbreken tijdens de Pride; de boot zal een replica zijn van de extravagante Miss Nederland kroon, met spiegels gericht naar het publiek, zodat zij kunnen zien “besef hoe mooi je bent. Zet zelf elke dag die denkbeeldige kroon op ongeacht je herkomst, leeftijd, seksuele geaardheid of voorkeur!”. Zo wil de Miss Nederland Organisatie samen met haar hoofdsponsor via het gigantische platform van de Gay Pride laten zien dat zij de community steunen, omdat het belangrijk is te allen tijde jezelf te zijn: beYOUtiful!

Lees het volledige persbericht hier.