Welke hannah ‘Touch’ geef jij je huid?

14 november, 2019

Er zijn van die dagen dat je huid vraagt om extra sprankeling, een gezonde glans of intensief hulp bij herstel. Op andere dagen wil je juist misschien een wat meer mattere teint of juist een beetje extra kleur op je wat pipser wordende gezicht. Wat voor huidwens je ook hebt, met de ‘Touch'-producten kun je je huid op maat ondersteunen voor het gewenste effect. Binnen de bekende Red Line bieden wij hiervoor inmiddels vier geavanceerde topformules aan in de vorm van de Touch of Silk, Brilliant Touch, Touch of Colour en de FiXing Touch.

De intensief huidherstellende ‘Touch’-producten uit de Red Line zorgen voor een stralende, opvallend gave, jeugdige en gezonde huid. De formules van de Touch of Silk, Brilliant Touch,Touch of Colour en FiXing Touch hebben gemeen, dat ze allen een hoogwaardige mix van siliconenoliën bevatten en dat ze zowel direct zichtbare effecten hebben als intensief huidverbeterende eigenschappen bij langduriger gebruik.

Duurzame huidverbetering
Met deze heel gespecialiseerde producten wordt het meest optimale uit de schoonheid én gezondheid van de huid verkregen, door haar doelgericht te behandelen en krachtig te regenereren, conditioneren én beschermen!
Welke ‘Touch’ mogen we jouw huid geven?

Lees hier het volledige persbericht