BABY GET YOUR OWN HANNAH

20 mei, 2020

Je staat in de badkamer voor de spiegel en wil één van je huidverbeterende producten gebruiken, maar… je grijpt mis! Herkenbaar? Grote kans dat manlief je product heeft ingepikt. Geweldig dat hij zijn huid serieus neemt en aandacht geeft met de juiste producten, maar liever niet met die van jou. Hoog tijd voor zijn eigen hannah set! Met Vaderdag in het vooruitzicht introduceert hannah een speciale cadeauset bestaande uit een Shower Treatment, Body Oil en comfortabele boxershort met een vette knipoog. Tevens zeer geschikt voor mannen die (nog) geen vader zijn, maar wel de producten van hun partner wegkapen. Niet alleen een te gek cadeau om te geven én te krijgen, maar ook om een subtiele hint te geven: baby… get your own hannah!

Shower Power
Er gaat niets boven een heerlijke douche om wakker te worden of na intensief sporten. De verzorgende, kalmerende Shower Treatment met een frisse geur zorgt voor een schone en goed gehydrateerde huid. Deze doucheolie is makkelijk in gebruik en zelfs geschikt voor een droge en/of gevoelige huid. Dankzij de schuimvrije samenstelling wordt de natuurlijke beschermlaag van de huid gerespecteerd en droogt deze niet uit. Het is tevens de ideale, uniseks scheerolie voor gezicht en lichaam zonder huidirritaties.

Ultieme massageolie
Dankzij de voedende macadamia- en arganolie in de Body Oil zorg je voor huidverbetering van top tot teen. Het geeft een weldadig ontspannend effect, biedt een preventieve bescherming tegen huidveroudering en is uitstekend geschikt voor een (zeer) droge huid. Het laat je huid (of die van je partner) onweerstaanbaar ruiken, gezond en glanzend voor de dag komen en bovenal streelzacht aanvoelen. Daarom ook perfect inzetbaar als ultieme massageolie!

Verkrijgbaar voor €55,- bij de erkende hannah huidcoaches en op hannah.nl.