NIEUW! hannah Lip Touch Lovely Innovating Plumper

23 oktober, 2020

Volle lippen zijn op dit moment het schoonheidsideaal. Al jarenlang worden lippen bijgetekend met lipliners en dragen we lipgloss of heldere kleuren om de lippen optisch te vergroten. Inmiddels is een bezoek aan de fillerdokter bijna net zo normaal als een tweejaarlijkse controle bij de tandarts. Velen weten hier ook geen maat meer in te houden en er wordt vaak niet nagedacht over gevolgen op de lange termijn. Je rekt continu kwetsbaar huidweefsel op en wanneer je ermee stopt, kunnen er juist liprimpels volgen. Velen zijn gelukkig niet comfortabel bij het inspuiten van de lippen, maar wil men wel gezond ogende lippen? Dan biedt hannah met de nieuwe Lip Touch dé oplossing!

Effectieve volumeverbetering
Een optische illusie of daadwerkelijk vollere lippen? Het goede antwoord is het tweede, want hannah Lip Touch is namelijk speciaal ontwikkeld om het volumeverlies van de lippen tegen te gaan. Tevens pakt het droge en schrale lippen effectief aan. Naast het verzachtende en egaliserende effect wordt dankzij de combinatie van zorgvuldig op elkaar afgestemde ingrediënten de aanmaak van collageen gestimuleerd en het volume van de lippen hersteld. Het bewezen effectieve ingrediënt Akosky KISS verbetert, verzorgt en beschermt de huid van de lippen op een intensief verstevigende wijze. Het lipvolume neemt toe en de zichtbaarheid van “barcode” lijntjes op de lippen vermindert. Het zorgt voor meer egaliteit, een goede hydratatie en een egale structuur.

Meer souplesse en stevigheid
Een ander belangrijke toevoeging is Sepi-lift® DPHP dat verstevigend, collageen verbeterend en als krachtige antioxidant werkt. Dit bevat Hydroxyproline, een natuurlijk aminozuur dat essentieel voor de huid is ten opzichte van de collageensynthese. In combinatie met vitamine E, macadamia-, kokosen wonderolie zorgt deze huidverbeterende balsemtextuur voor voelbaar meer souplesse, vochtherstel en compactheid van de lippenhuid. Dit betekent vollere en mooi glanzende lippen.

Plumping, healthy & touchable
Dus heb je last van droge lippen of neemt het volume te snel af? Met hannah Lip Touch is dat verleden tijd! Deze zijdezachte balsem zorgt voor meer soepelheid en stimuleert de aanmaak van collageen, waardoor de hydratatie en het volume van de lippen kan herstellen. Het resultaat? Plumping, healthy & touchable lips!

Kom in aanraking met Lip Touch
De nieuwe Lip Touch is de jongste telg binnen de hannah Touch Family. Deze productlijn is bekend van de award winnende Touch of Silk en Brilliant Touch, maar ook van de Touch of Colour en de vorig jaar geïntroduceerde FiXing Touch. Met de feestdagen in het vooruitzicht biedt hannah in samenwerking met haar huidcoaches een geweldige actie aan ter introductie van Lip Touch. Bij aanschaf van een product uit de hannah Touch Family 30 ml in de maand december ontvang je de nieuwe Lip Touch cadeau! Een ideaal Sint-, Kerst- of eindejaarsgeschenk om te geven én te krijgen

Vind een huidcoach

Vind een huidcoach bij jou in de buurt via de salon locator.

hannah blog

Graag nemen we je mee in de wereld van huidverbetering. Lees tips & tricks over de huid op het hannah blog!

ga naar hannah blog

hannah nieuws