Nieuw! hannah Pro Active Mask en Overnight Cream

27 februari, 2020

Soms moet je er gewoon een nachtje over slapen…
Heb je allang de puberteit achter je gelaten, krijg je ineens (weer) jeugdpuistjes! Als hoofdsponsor en sinds dit jaar eigenaar van Miss Nederland werken wij met veel jonge vrouwen samen. Eén van de meest voorkomende huidproblemen op dit moment is de onzuivere en onrustige huid die rond het 20ste levensjaar terugkomt of ontstaat. Dit kan echt hele diverse oorzaken hebben:

- Studiestress
- Opeens meer make-up dragen
- Reizen, sportsuppletie
- Of gewoon de hormonen

Deze “tweede generatie” jeugdpuistjes komt daardoor ook veel voor bij vrouwen tijdens de overgang. Omdat we ontwikkelen vanuit de kern van een huidprobleem zijn er speciaal voor deze vorm van onzuiverheden twee innovatieve producten gelanceerd: hannah Pro Active Mask en Overnight Cream!

Onzuiverheden overwinnen
Het Pro Active Mask verbetert de vette, onzuivere en onrustige huidcondities en werkt als een intensief reinigend masker. De huid wordt diepgaand gezuiverd, roodheid vermindert en het voorkomt verstopping van de poriën. De Overnight Cream is een effectieve moisturizer en zorgt het voor een natuurlijke bescherming van de huid. Het gaat bacteriegroei tegen, voorziet de huid van de juiste voedingsstoffen ter bevordering van het herstel, zorgt voor een goede vochtbalans en helpt een glimmende huid te verminderen en zelfs te voorkomen. Door de combinatie met de vorig jaar gelanceerde
Prepare Potion en SebuPure (als dagverzorging) zal het resultaat optimaal zijn; een gave stralende huid die haar onzuiverheden heeft overwonnen!

Verpakt in stijlvolle en minimalistische look
Deze producten worden – samen met meerdere hannah toppers - uitgebracht in een geheel nieuw verpakking met een airless pompsysteem in een stijlvolle en minimalistische look. Geïnspireerd door onze Miss Nederland Sharon Pieksma zijn deze verpakkingen sustainable, recyclebaar en met veel minder plastic geproduceerd, dus beter voor het milieu.

Meer weten? Lees hier het volledige persbericht