BeYOUty Serum: voor iedere huidtint en bij maskne

30 april, 2021

We’ve got news for you, want met trots presenteren wij… BeYOUty Serum! Mondkapjes blijven voorlopig noodzakelijk en hier is de huid zeker niet blij mee. Vanuit dit probleem zijn we een nieuw serum gaan ontwikkelen. Ons plan? Het voorkomen van maskne en zorgen voor een egaal en vlekkeloos resultaat voor iedere huidtint.


Nieuwe huidproblemen gaat hannah niet uit de weg!
Door verschillende, effectieve ingrediënten te combineren bewijst dit serum dat mixen met hoogwaardige, synergetische werkstoffen de juiste aanpak vanuit de kern bij huidproblemen biedt. Niet alleen de huid die last heeft van maskne, maar ook een gevoelige en snel geïrriteerde huid kan zonder zorgen dit serum gebruiken. De roodheid van onzuiverheden en irritaties worden aanzienlijk verminderd en de huid blijft beter beschermd bij het dragen van een mondkapje. Een uitkomst voor de gepigmenteerde huid, waarbij de kleinste beschadiging al een blijvende vlek kan achterlaten. Met dit innovatieve en multi-inzetbare serum gaat hannah wederom geen huidprobleem uit de weg!

Mix & Match
Het BeYOUty Serum laat zich natuurlijk perfect combineren met de overige hannah producten voor de gevoelige en/of onzuivere huid. De versterkende werking ontstaat door het juist reinigen en voeden van de huid. Voor ieder huidprobleem biedt hannah de juiste oplossing, zowel voor overdag als ’s nachts, dus informeer naar je persoonlijke mogelijkheden bij een hannah huidcoach!

Het hannah BeYOUty Serum (30ml/€65,-) is verkrijgbaar bij de erkende hannah huidcoaches en op hannah.nl en krijg een hannah popsocket CADEAU!


Meer weten? Lees hier het volledige persbericht.