WieWatHaar Awards 2021 | hannah - Shower Treatment

2 november, 2021

De Shower Treatment is een heel bijzondere doucheolie! Deze Shower Treatment won de WieWatHaar Award 2021 in de categorie HUID 2021 in de categorie HUID - Lichaam. "Heerlijk product met een prettige geur. Ideaal ook voor een droge huid, je hoeft na het douchen geen bodylotion meer te gebruiken.", luidde het juryrapport. Meer weten over dit product? WieWatHaar sprak met Monica van Ee, Algemeen Directeur hannah SIRC.

Wat is je functie en kun je in 3 zinnen heel kort iets vertellen over jezelf?
Mijn naam is Monica van Ee en ik geef dagelijks leiding aan zeventien medewerkers bij hannah SIRC, een 100% Nederlands bedrijf dat producten en behandelmethodes zoals de bindweefselmassage ontwikkeld op het gebied van huidverbetering. Ik ben getrouwd, heb een dochter van 28 jaar en ben een nuchtere, hardwerkende ondernemer die graag kennis, enthousiasme en liefde voor het vak deelt om anderen te inspireren.

Wat was je eerste reactie toen je hoorde dat jullie gewonnen hadden?
Te gek! We waren allemaal enthousiast en zijn als team heel trots dat we met de Shower Treatment een award in de wacht hebben gesleept.

Tekst gaat verder onder de afbeelding


Waarom vind je de award terecht?
Wij doen zelf de productontwikkeling en het traject van idee tot product duurt ongeveer negen maanden. Dus ieder product is als een hannah “kind” voor ons. Dan is een award een bekroning op je werk. De Shower Treatment is een unieke, hydrofiele -dus met water vermengbare- doucheolie met een schuimvrije samenstelling, zodat de natuurlijke beschermlaag van de huid gerespecteerd wordt en niet uitdroogt. En zoals in het juryrapport staat, hoef je na het douchen geen bodylotion meer te gebruiken. Een terechte winnaar, ook in onze ogen.

Wat is het verhaal achter dit product, wat maakt het juist zo bijzonder?
De Shower Treatment hebben we ooit als kerstcadeau ontwikkeld voor onze huidcoaches. Wij richten ons voornamelijk op het gezicht, hals en decolleté en niet zozeer op het gehele lichaam. Toch was er destijds veel vraag naar bodyproducten en natuurlijk luisteren we naar onze klanten. De eerste bodylotion werd ontwikkeld, maar bij het gebruik van (extreem) schuimende producten onder de douche, waarbij je huid enorm uitdroogt, valt niet tegenop te smeren. Dat is dweilen met de kraan open. In onze productontwikkeling maken we veelvuldig gebruik van oliën en zo ontstond toentertijd ook het idee van een doucheolie die je huid intact laat en al streelzacht laat aanvoelen zodra je de douche uitkomt. We hebben in de kerstperiode onze huidcoaches en klanten getrakteerd op een Shower Treatment waar massaal en heel positief op werd gereageerd. Niet alleen omdat het product aangenaam aanvoelt en makkelijk in gebruik is, juist ook mensen met een extreem droge huid of zelfs een probleemhuid merkten enorm resultaat. Uiteindelijk heeft het ons doen besluiten om de Shower Treatment in ons assortiment op te nemen en inmiddels zijn we meer dan een decennium verder.

Wat moet je weten over dit product, waar moet je als gebruiker rekening mee houden en heb je nog een tip voor het gebruik?
Naast dat het een heerlijke douchesensatie is, huidverbeterend werkt en zorgt voor een frisse start (of eind) van de dag vormt tevens dé ideale uniseks scheerolie. Het zorgt voor een perfect gladde huid die verzorgd, fluweelzacht en comfortabel aanvoelt zonder irritaties – ook na het scheren. De Shower Treatment is heel zuinig in gebruik en tevens geschikt voor het hele gezin. Mannen, vrouwen en zelfs kinderen hebben baat bij deze doucheolie. Ook geweldig voor een babybadje.

Tekst gaat verder onder de afbeelding


Wat is de meest voorkomende feedback die jullie krijgen?
De Shower Treatment zit in een flacon van 500ml en we kregen eerder de feedback dat deze verpakking niet handig is om mee te nemen op reis of naar de sportclub. Daarom hebben we twee jaar geleden besloten om dit product ook in een reisflacon van 45ml uit te brengen. Daarnaast is veel gehoorde feedback dat de Shower Treatment een grote verrassing is voor mensen. Men gaat naar een huidcoach voor een huidverbeterende gezichtsbehandeling en schaft dan producten voor het gezicht aan voor thuisgebruik ter ondersteuning van de behandeling. Dan wordt er minder snel geïnvesteerd in een doucheproduct die over het algemeen iets kostbaarder is dan andere doucheproducten die in reguliere winkels verkrijgbaar zijn. Maar wanneer ze eenmaal de Shower Treatment gebruikt hebben en de werking hebben ervaren, wil je nooit meer anders.

Waarom is het zo belangrijk je te laten adviseren door een professional? (ipv zelf op zoek gaan naar een passend product)
Een professional, in ons geval een huidcoach, heeft verstand van zaken op het gebied van de huid en geeft je tips & tricks hoe hiermee om te gaan om deze zo lang mogelijk mooi, gezond en stralend te houden. Zij kan je huid analyseren, meten en behandelen om huidverbetering tot stand te brengen. Je gaat immers ook naar de kapper voor je haar en naar de tandarts voor het onderhoud van je gebit etc. Zo is het ook met de huid, die laat je ook door een professional onderhouden. Het is ons grootste orgaan, maar vaak ook het meest onderschatte orgaan. We doen vaak maar wat en smeren maar iets op wat door een ander is aangeprezen of in de aanbieding is. Maar of het daadwerkelijk je huid ten goede komt weet je niet. Wat voor de één een goede dagcrème is, kan voor de ander juist weer in de nacht beter werken. Of wanneer iemand een droge huid heeft, is er dan een tekort aan vocht of juist een tekort aan vet? Als “leek” weet je dit niet. Huidverbetering is altijd maatwerk en iedere huid is uniek, dus een professional kan je hierbij helpen om het optimale uit je huid te halen voor een maximaal resultaat.

Waarom raad je mensen aan om te investeren in een salonbezoek en professionele producten voor thuisgebruik?
Het onderhoud van je huid is ontzettend belangrijk om er stralend en gezond uit te zien. Je moet je leven lang met je huid doen en je wil natuurlijk letterlijk en figuurlijk lekker in je vel zitten. Dan is een regelmatig bezoek aan een huidcoach en het gebruik van professionele producten die op jouw huid zijn afgestemd essentieel. Onze visie is ook om eenieder in staat te stellen om zijn/haar huid optimaal te verbeteren voor een blijvend resultaat. Dit doen we niet alleen door middel van onze welbekende massagetechnieken zoals de bindweefselmassage en rimpel reductie therapie en innovatieve producten, maar tevens door een effectief stappenplan bestaande uit: het reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen van de huid. Omdat ieder huid uniek is en andere behoeftes heeft staan wij voor op maat gemaakte en ambachtelijke huidverbetering. Daarnaast is goed voor jezelf zorgen en me-time in het tegenwoordige, drukke leven geen overbodige luxe en een prima investering! Wil iemand dus echte huidverbetering ervaren? Breng een bezoek aan een hannah huidcoach in de buurt en laat je verrassen. En als je er dan toch bent… neem dan ook de Shower Treatment mee, zodat je zelf kunt ervaren wat deze doucheolie voor je huid kan betekenen!

Vind een huidcoach

Vind een huidcoach bij jou in de buurt via de salon locator.

hannah blog

Graag nemen we je mee in de wereld van huidverbetering. Lees tips & tricks over de huid op het hannah blog!

ga naar hannah blog

hannah nieuws